Szóljon hangosan az ének!

megjelenés:
2011-10-18 17:42:45

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 993





Az ünneplő országok között Magyarország kiváltképp színes programokkal jeleskedik idén is. Június 21-én 60 Budapesti és 20 vidéki helyszínen zajlik majd az ünnepség.  Érdemes lesz ellátogatni sok helyszínre, mert a minőségi zenén túl, az Intim Torna Illegál és a Magashegyi Underground együttes különleges produkcióval készül. További részletekért katt ide.


Te se maradj ki egy ilyen vidám ünnepből, és játssz velünk a jeles nap alkalmából.


Válaszolj helyesen alábbi kérdésünkre és nyerd meg Te Gáspár Laci–Maradok tisztelettel című, egyik legismertebb albumát, mellyel Máté Péter előtt tisztelgett. A CD-n olyan nagyszerű slágerek csendülnek fel, mint az Elmegyek, az Azért vannak a jó barátok illetve a mindenki által jól ismert és igen alkalomhoz illő Zene nélkül mit érek én című dal.


Hol írták alá 1997-ben a Zene Európai Ünnepének chartáját?


Helyes válaszaitokat alábbi kérdésünkre 2011. június 27-ig a
zeneszoveg@zeneszoveg.hu e-mail címre várjuk!

A címsorba írjátok: A zene ünnepe.


Apák napi játékunk megfejtése: A katolikus egyház az apák napját hagyományosan március 19.-én, Szent József napján tartja.


Gratulálunk Molnár Ilona felhasználónknak, aki megnyerte a Szenes Iván – Hosszú az a nap című, 22 slágeres listavezető CD-jét.

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i