The Palace - Lavina debütáló album

megjelenés:
2023-05-22 09:32:25

napi megtekintések: 2

megtekintések száma: 246

Új generációs alter rock: egzisztenciális kérdések a Palace debütáló albumán


Megérkezett a Palace zenekar “Lavina” című debütáló albuma, ami attól izgalmas, hogy modern köntösben tálal alternatív rockzenét, közben pedig mindenkit megosztó kérdéseket feszeget. Az együttes fiatalos lendülettel, személyes hangvételben foglalkozik többek között egzisztenciális küzdelmekkel vagy éppen pszichés problémákkal.

A ZENEKAR DALSZÖVEGEIT ITT TALÁLOD.


A háromtagú modern rock formáció ismerős lehet az X-Faktor 2021-es évadából, ahol a legjobb 12 közé jutottak, így az élő show-ban is bizonyíthattak. A Palace zenekar tagjai, Matyi, Tibi és Bálint, 11 éves koruk óta zenélnek együtt.


“A lemezen többféle stílus keveredik, a kortárs poptól az elektronikus zenéig. Két korábbi dalunk mellett nyolc új szám szerepel rajta!” - mondta Kerekes Tibi, az együttes dobosa.


“Ez az első nagylemezünk, ami mérföldkő a zenekar számára. Nem álltunk meg a dalok megírásánál, saját rendezésű klipekkel és vizuális tartalmakkal tesszük egésszé a kreatív koncepciót.” - Wittinger Bálint, gitáros.


Solymár Matyi, énekes hozzáfűzte: “a Lavina tíz dalán keresztül az volt a célunk, hogy felfessük a 2023-as hétköznapok létbizonytalanságait, és hiteles képet adjunk a mai fiatalság helyzetéről, problémáiról.”


Ha szereted az alter és indie rockot, a Palace "Lavina" című új albuma Neked szól. A lemez első videóklipje, a “Madách tér” már megtekinthető a YouTube-on, és hamarosan érkezik a “Hajnal” klipje is.


Fotók: The Palace hivatalos

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i