Zeneszöveg-dalszöveg-akela-zöldpardon-koncert-2013-zeneszöveg.hu-ahol a dalszövegek laknak

Nagy a ZP állatkertje! AKELA július 13-án!

megjelenés:
2013-07-10 13:30:36

napi megtekintések: 2

megtekintések száma: 903


Igazán állati hangulat ígérkezik a Zöld Pardonban július 13-án.  Magyarország leghíresebb farkas falkája ugyanis éppen ott ver tanyát, hogy erősítve a jeles ZP-s hagyományt, ők vigyenek rockot a hétbe, megmutatva milyen is az a farkas virtus manapság.

Az  Akela zenekart úgy gondolom, senkinek sem kell bemutatni, a magyar agrometál csapat a kilencvenes években és azóta is bizonyított eleget. Egy hónapja bemutatott új klipjükben  pedig a társadalom szociális gondjairól is szót ejtenek, kiállva az állat és "embervédelem" témában, Nagy az Isten állatkertje címmel.

A július 13-i ZP-s bulin vendégük a modern trasher banda, a Cojones
zenekar lesz, hogy együtt szedjék szét a színpadot. Szóval poparcokat erre az estére nem ígérhetünk, csakis érdes metált és éjszakába nyúló Holdat ugatást. Lesznek újra játszott régi dalok, de ízelítőt kapunk az ősszel megjelenő új lemez nótáiból is! A móka ha minden jól megy, pontban 7 órakor kezdődik majd.

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i