A Kelsy Karter and The Heroines lesz az Anti-Flag és a Less Than Jake előzenekara

megjelenés:
2023-05-30 17:33:42

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 247

A vagány Kelsy Karter legutóbb azzal borzolta a kedélyeket, hogy egy Harry Styles hamis arctetoválással jelent meg, az énekesnő szívesen rázza fel az embereket dacos és vad dalaival, amelyekben egyszerre játszik a punk, a britpop és a klasszikus glam-rock elemeivel is. A vadóc énekesnő koncertjei igazi zúzós összejövetelek, június 5-én így már triplán érdemes elmenni a Dürer Kertbe az Anti-Flag és a Less Than Jake estjére.




Már önmagában az Anti-Flag és a Less Than Jake neve is elég egy ütős estére, a pennsylvaniai punkrockerek és a floridai ska-punkok ugyanis garantáltan megtáncoltatják a közönséget, most pedig hozzájuk csatlakozik előzenekarként a Kelsy Karter and The Heroines is.




Az énekesnőre először 2019-ben figyelt fel a nagyobb közönség: ekkor jelentette meg Harry c. dalát, amelyet egy Harry Styles hamis arctetoválással promótált és egyből felkapott a bulvársajtó. Kelsy Karter új-zélandi énekesnő, akinek 2020-ban jelent meg debütáló, Missing Person című albuma. Az első lemezt a kritikusok egyből lelkesen fogadták és egy különleges zenei elme bemutatkozásának tekintették. Annak ellenére, hogy a Missing Person szinte minden dalán átsugárzik a dacos szellem, az album Karter számára egy olyan időszakában született, amely hatalmas fájdalommal és önbizalomhiánnyal járt, egy olyan időszak, amely magában foglalta egy szerettének halálát és egy pusztító szakítást is. “Annyira depressziós és levert voltam, és valószínűleg egész életem legmélyebb pontján voltam" - mondja Karter. "Egy időre valahogy elvesztettem önmagam, ezért is lett az album címe Missing Person. De a lemez készítésének folyamatán keresztül megtaláltam magam, mint művész és mint egyéniség - már nem érdekelt, hogy mások mit gondolnak, és végre teljesen rendben éreztem magam azzal, aki vagyok."


Az énekesnő az Egyesült Királyságban és Los Angelesben olyan producerekkel dolgozott, mint Zakk Cervini (Machine Gun Kelly, Poppy) és Chris Greatti (YUNGBLUD, blink-182), Karter pedig ezt az átalakulást a punk, a britpop és a klasszikus glam-rock elemeivel átszőtt, gitárral átitatott hangzásnak nevezte, amely egyszerre ad utat egy tagadhatatlanul időtálló és teljesen aktuális hangzásesztétikának. Mi pedig Budapesten először élvezhetjük a koncertjét az Anti-Flag és a Less Than Jake előzenekaraként, június 5-én, a Dürer Kertben.


Fotó: Kelsy Karter and The Heroines hivatalosÍ

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i