A Sound nagyszínpada hatalmas ledfallal és lenyűgöző vizuállal várja a fesztiválozókat

megjelenés:
2023-06-06 22:50:13

napi megtekintések: 2

megtekintések száma: 241

Megújuló design, különleges helyszínek

 

Friss látványvideó és képek láttak napvilágot, melyekből kiderül, hogy a szervezők milyen vizuális megújulásra készülnek idén a zamárdi szabadstrandon. Azt már tudjuk, hogy a Heineken Balaton Sound zenei felhozatala rendkívül erősre sikerült, most lássuk, mi mással varázsol el minket június 28. és július 1. között. Napközben, a napfürdős-csobbanós pihenés és kikapcsolódás mellett programok sora teszi teljessé a négy napnyi bulizós nyaralást.

 

A látványterv szerint hatalmas megújulás vár idén a világsztárokkal gazdagon ellátott nagyszínpadra, melynek legfőbb alkotóeleme – a legnagyobb nemzetközi elektronikus zenei fesztiválokhoz hasonlóan – egy hatalmas ledfal.

 

A 10 méter magas és 60 méter széles színpadszerkezet egy 500m2-es 1978 panelből álló led-et tart majd

 

amely a fénytechnikával kiegészülve biztosítja a lenyűgöző élményt, többek között Armin van Buuren, Tiesto, Dimitri Vegas & Like Mike és hasonlóan neves EDM sztárok show-jainak adva keretet.

 

A nagyszínpad hatalmas ledfallal és lenyűgöző vizuállal vár

 

Ez a fesztivál az a hely, ahol mindenki különleges vendégnek érezheti magát, mondjuk a partikkal dúsított különleges VIP helyszíneken, és most már azt is tudjuk, hogy a helyszín milyen köntösben várja a látogatókat.

  

 

Las Vegas Casino Events VIP

 

Délután 4-től hajnal négyig várja az exkluzív környezetben fesztiválozni vágyókat. A nagyszínpad programjának végeztével hazai DJ-k pörgetik a lemezeket, de természetesen a nagyszínpados show-k a lelátóról végig követhetőek lesznek. Az ételekről a Buddha Original gondoskodik, távol-keleti wok menüvel és sushi falatokkal. Az italokat különböző VIP bárokban szerezhetjük be – elérhető bottle service és a fesztivál alatt asztalfoglalás is lehetséges. A VIP vendégek rendelkezésére áll továbbá egy komplett kaszinó, rulettel, black jack asztallal és játékgépekkel, igazi vegasi hangulatot varázsolva a Balaton partjára.
 

 

VIP Sunset Beach

 

Déltől éjfélig élvezhetjük a VIP Sunset Beach élményeit, exkluzív környezetben pihenhetünk, napozhatunk, vagy csobbanhatunk a hűsítő Balatonban akár este 8 óráig, utána pedig egy koktéllal a kezünkben élvezhetjük a naplemente látványát. A Sunset Beach-en lesz saját bár, VIP-ek számára fenntartott mosdó blokk, törölköző szolgáltatás, valamint bejelentkezhetünk akár egy ingyenes, lazító thai masszázsra is.
 

Izgalmas látványvilágot sugall a Lost in Jungle VIP

 

Itt egy elvarázsolt, paradicsomi hangulatba tévedhetünk – zsiráfokkal, gorillákkal és mindenféle egzotikus állatokkal. A Digó pizzéria burrito különlégességekkel készül a VIP vendégeknek – gondolva a vegetariánus fesztiválozókra is –, akik egy hosszú oldalsó lelátóról követhetik az underground elektronikus zene rajongóit vonzó B Stage programsorozatát Charlotte de Witte-vel vagy Carl Cox-al, a B my Lake zónában. A fesztivál VIP bejárata is egyenesen erre a helyszínre hozza a látogatókat.
 

Új helyszín a Soundon a Radio1 Heineken Silver Beach Club


Saját napozóstéggel és kényelmes lounge bútorokkal biztosítja az igazi Beach Club hangulatot.

 

A Rádió1 DJ-i kora délutántól a nagyszínpad indulásáig tolják a set-eket, majd folytatják a nagyszínpad szüneteiben és a zárás után hajnalig, nemzetközi sztárokkal kiegészülve. A korán ébredők itt csatlakozhatnak techno yoga órákra, éjjel pedig jön a Splash Party – azaz éjszakai fürdőzés a Balaton Sound betűk előtt, a nagyszínpad programja után.
 

A fesztivál persze egész nap nyitva van, érdemes kihasználni minden pillanatát – a fent említett programokon túl strandröplabda bajnokságokkal, naplementés SUP túrával, Welcome to the House tánc workshop-pal

 

nemzetközi utcaszínházakkal, vízi vidámparkkal, szabadtéri konditeremmel, valamint különleges sárkányeregetéssel és papírsárkány készítő workshop-pal is készülnek a szervezők.

 

Minden további információ a rendezvény oldalán elérhető, ahol érdemes még most lecsapni a kedvezményes jegyekre, mert június 9-én már érkezik a jegyárforduló.


 

 

 

Fotók: Balaton Sound hivatalos

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i