Csillagfény koncertek a Festetics-kastély parkjában

megjelenés:
2023-06-06 23:04:40

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 209

Illatos nyáresték, örökzöld operettslágerek, felejthetetlen rockballadák, és az ország egyik legimpozánsabb színtere, a Festetics-kastély lélegzetelállító parkja. Ez most nem álom – igazán exkluzív program vár a látogatókra.

 

Csillagfény estekkel készülnek Keszthelyen

 

A balatoni régió kedvenc barokk kertje július végén a nappali séták mellett két estén különleges csillagfény-koncerttel kedveskedik az élőzene és a romantikus helyszínek kedvelőinek. A hónap utolsó péntekén, július 28-án, 20 év után tér vissza a – jövőre éppen fél évszázadát ünneplő –

 

Edda Művek a Festetics-kastélyba unikális unplugged műsorával

 

A Pataky Attiláék nevéhez kötődő dalok megkerülhetetlen klasszikusok a hazai rocktörténetben, és nagyon jól szólnak majd akusztikus feldolgozásban, a nem mindennapi, történelmi környezetben.

  

Július 29-én, szombaton kisoperáé lesz a főszerep


Ezúttal a 100 Tagú Cigányzenekar bravúros szólistái vezetésével egyedülálló Operett gála repíti el a zenés színház rajongóit a legnépszerűbb előadások világába.

 

A megunhatatlan, fülbemászó slágereket többek között Oszvald Marika, valamint a Budapesti Operettszínház két másik kiváló művésze, Fischl Mónika és Homonnay Zsolt idézi meg, kísérve a Budapest Folk Dance táncosainak lenyűgöző koreográfiáival.

 

A keszthelyi koncertek dátumai

 

július 28. Edda Művek akusztikus koncert

 

július 29. Operett gála a 100 Tagú Cigányzenekar szólistáival

 

 

 

 

 

Fotók: Festetics-kastély hivatalos

 

 

 

 

 

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i