Róisín Murphy a hétvégén Veszprémben ad koncertet

megjelenés:
2023-06-08 14:44:35

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 222

Újabb világsztár érkezik hazánkba! Az ír énekes-dalszerző és zenei producer Róisín Murphy a hétvégén Veszprémben, Európa Kulturális Fővárosában lép színpadra az ország egyik legnagyobb szabadtéri, vidéki koncerthelyszínén, a Gyárkertben. Az énekesnő ismert a különleges zenéjéről, extravagáns öltözködéséről és ámulatba ejtő előadásairól.


Talán túlzás nélkül állíthatjuk, hogy mindenki emlékszik a ’90-es évek egyik kedvenc elektronikus duójára, a Molokóra, melynek olyan örökérvényű dalokat köszönhet a világ, mint a Sing it Back vagy a The Time is Now. Négy album után, 2004-ben Murphy szólópályára lépett, és azóta újabb öt albumot jelentetett meg, a hatodik pedig szeptember 8-án jön majd ki Hit Parade címmel. Overpowered, Ramalama (Bang Bang), Ancora Tu, You Know Me Better, Dear Miami - csak néhány a legismertebb, már szólóban készített dalok közül, amiket szinte biztosan hallani fogunk június 9-én Európa Kulturális Fővárosában. „Látszólag egy törékeny kis virág, mégis a gyökereinél óriási erő lakozik benne” – meséli új daláról, az idén megjelent CooCool-ról az énekesnő, akit az artpop királynőjeként is emlegetnek, és aki kultikus slágerei mellett új számokkal, többek között a CooCool-lal lép színpadra a Gyárkertben.Fotók: Róisín Murphy hivatalos

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i