Zeneszöveg-dalszöveg-michael-jackson-emlekkoncert-torta-verseny-2013-zeneszöveg.hu-ahol a dalszövegek laknak

Álmodd meg MICHAEL JACKSON 55. szülinapi tortáját!

megjelenés:
2013-08-09 12:11:06

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 1019


















Most mutasd meg, mit jelent a zenetörténelem egyik legmeghatározóbb ikonjának a rajongója lenni.

Michael Jackson 2013 augusztus 29-én lenne 55 éves.
 Itt a remek lehetőség, hogy Te álmodd meg a zenei legenda hatalmas, 100 szeletes születésnapi tortáját!


A pop királyának születésnapja alkalmából a hazai zenei élet meghatározó énekesei a 2013 november 9-i gigantikus emlékkoncert showt megelőlegezve, egy nagyszabású születésnapi partit rendeznek Budapesten. Itt a remek lehetőség, hogy most te álmodd meg a legenda születésnapi finomságát, amit az érdi PATAKI Cukrászat  fog elkészíteni a Te terveid alapján.


Pályázati leírás:


Augusztus 11-ig küldd el az általad megtervezett képet, fotót, grafikát, bármilyen ábrát, amiről úgy gondolod, hogy méltó emléket állíthat Michael Jackson 55. születésnapja alkalmából a jacksonemlekkoncert@gmail.com-ra

 
Szakmai zsűri alapján kiválasztott ígéretes pályamunkák a
Michael Jackson Emlékkoncert hivatalos Facebook  oldalara kerülnek fel. Augusztus 12-22 között a legtöbb szavazatot elért pályázó tortáját fogja elkészíteni a PATAKI Cukrászat, melyet a győztes pályázó Magyarország meghatározó énekeseivel együtt szelhet fel.


Nyeremények:

A nyertes pályamunka készítője 4 fő részére a 2013 november 9-i Michael Jackson emlékkoncertre VIP partival egybekötött belépőjegyet nyer. 

 
A második és a harmadik pályamunka készítője 2 fő részére szóló normál koncertbelépőt nyer a 2013 november 9-i Michael Jackson emlékkoncertre.


Menj biztosra és vedd meg a jegyed kedvezményesen MOST!

 

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i