Megjelent Opitz Barbi új klipje

megjelenés:
2023-06-19 06:25:57

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 268

Forró hangulatú klip készült a fiatal énekesnő új dalához: az Elengedem tökéletes indítója az évszaknak, a videó minden képkockájában a régóta várt nyár színei és ízei lüktetnek. 


OPITZ BARBI DALSZÖVEGEIT ITT TALÁLOD.


 

A dal hangzása, hangulata kicsit más, mint amit eddig megszokhattunk Barbitól, akinek célja, hogy további stílusokban is kipróbálja magát. A szöveget korábbi események ihlették. 


A DAL SZÖVEGÉT ITT TALÁLOD.


 


„Az Elengedem nem a jelenlegi kapcsolatomról szól, még tavaly tavasszal, jóval a megismerkedésünk előtt írtam, csak különböző okok miatt most hoztuk ki. Ahogy akkor lezajlott bennem az elengedés folyamata, azt érzem most is, csak inkább az engem érő negatív hatásokkal kapcsolatban” – mondta el az énekesnő a dalról. „Sok jót és rosszat kapok, utóbbiakat elengedem. Pár éve ez nehezebben ment, de mostanra erősebb vagyok: inkább hálásnak érzem magam a jó dolgokért, nem akarok elmerülni a problémákban” – fogalmazott Barbi.

 





Fotók: Opitz Barbi hivatalos

  

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i