Roger Waters - A Fal koncert utoljára Budapesten 08.25.

megjelenés:
2013-08-14 17:46:07

napi megtekintések: 2

megtekintések száma: 1034

Vedd meg a jegyed most! KATT IDE!



Roger Waters, a Pink Floyd társ-alapítója és fő dalszerzője bejelentette, hogy a történelmet író produkciójával, A Fal-lal visszatér 2013-ban Európába. Az elidegenedésről és az átalakulásról szóló mesterművét teljes egészében adják elő, zenekari kísérettel és csúcstechnológiájú produkcióval.  A világ talán egyik leglátványosabb zenei és színpadi produkciója újra és utoljára hazánkba látogat nyár végén 2013. augusztus 25-én, a Puskás Ferenc Stadionban.

A legendás Pink Floyd együttes elismert basszusgitárosa egyben méltán elhíresült  szövegírója a The Wall  – produkciót valódi mély tartalommal megtöltő és egységbe forrasztó szövegeket és elképesztő zenei- és show élményt  tartogat minden érdeklődő számára. A zenei ínyenceknek nem kell bemutatni az olyan örökérvényű slágereket, mint a Money, Another Brick in the wall, melyek természetesen megszólalnak a színpadon.

A budapesti előadást az teszi igazán különlegessé, hogy hazánkban az SOS Gyermekfalu Magyarországi Alapítványának 15 pártfogoltja léphet majd színpadra és énekelhet a Falban, együtt Roger Waters-szel és zenekarával.

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i