Így telik Geszti Péterék nyara

megjelenés:
2023-06-22 17:27:47

napi megtekintések: 2

megtekintések száma: 280

A Balcsi örök – mondja Geszti Péter, aki minden évben igyekszik egy kis időt lecsípni, hogy a magyar tenger partján pihenjen. Idén sem lesz ez másképpen, de egyelőre a koncerteken és a munkán van a fő hangsúly, pénteken Európa Kulturális Fővárosában, Veszprémben lép színpadra. Elárulta, nagyon szereti ezt a dimbes-dombos várost, és kíváncsi az új koncerthelyszínre, a Gyárkertre is.


GESZTI PÉTER DALSZÖVEGEIT ITT TALÁLOD.


Best of Geszti formációjával érkezik Veszprémbe pénteken Geszti Péter, aki több meglepetést is tartogat a közönségnek.


JAZZ + AZ DALSZÖVEGEK ITT.


„A zenekar új felállásban érkezik, a billentyűknél Gátos Iván játszik, és újra csatlakozott hozzánk Kis Enikő énekesnő. Új dallistával is jövünk, hiszen mindig szeretjük megújítani a programunkat, ebben egy meglepetés LGT feldolgozás és egy új saját dal is szerepel, melynek címe: Akárhova mész – magyarázta a frontember. - A zenekari tagcserék és az új műsor még dinamikusabbá tették a produkciót, kifejezetten felfrissültünk a változásoktól, és kíváncsian várjuk, milyen lesz az új veszprémi koncert helyszín. Szeretem ezt a dimbes-dombos várost, a Balaton friss lehelete mindig felér ide, és sok kellemes koncert élményem van innen - nemcsak a sajátjaim, bár a két évvel ezelőtti Jazz+Az koncert a VeszprémFesten kifejezetten emlékezetes maradt.” - tette hozzá Geszti, aki csapatával pénteken igyekszik remek hangulatot varázsolni Európa gyönyörű kulturális fővárosába.


A koncert természetesen az új Gyárkertben lesz, annak a négy hónapos, szeptemberig tartó rendezvénysorozatnak a keretein belül, amely a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa programnak köszönhetően jött létre. Gesztiék ezen a nyáron is rengeteget koncerteznek, így a pihenésre kevés idő jut, ő azonban ennek a jó oldalát látja. „Nem sok időm marad gumimatracon boomerkedni a Balcsiban sajnos, de nekem minden zenei tevékenység öröm és kikapcsolódás, nincs, ami annyira inspirálni tud, mint a dalszerzés, koncertezés. És mivel tele a naptár, mondhatom, hogy legjobb vakáció a muzsikálás – mesélte Geszti. - Az Ezeregy Éjszaka című új musicalünk bemutatója augusztus 11-én lesz a Szegedi Szabadtérin, úgyhogy idén egy hetet biztosan Szegeden töltök, részben családdal, részben egyedül, és tuti, hogy kiülök a Tisza-parti homokos strandra sörözgetni. Az idei nyári koncertek pedig többször szólítanak a Balaton környékére, így biztosan lesz köztük pár nap pihenő, mint mindig. Az árak nőnek, de a Balcsi örök. Ahogy a Miamiba mentem című dalunk szól: "Zománckék az ég, mint a strandkorlát, a nyár jó időt szimulál. Legyünk fel nem adott kicsi képeslap, amin a pillanat megáll!”


Fotó: Geszti Péter hivatalos

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i