Megszületett Metzker Viki első közöse a BSW-vel

megjelenés:
2023-06-22 19:45:31

napi megtekintések: 3

megtekintések száma: 511

Metzker Viki és Gaben tavaly júniusban mondták ki a boldogító igent, most pedig elérkezettnek látták az idejét annak is, hogy egy közös dalt készítsenek a BSW-vel. A várva várt „Régi szél” című együttműködésben a BSW fülbemászóan harmonikus, hűsítő hookjait Viki ezúttal eszméletlen perzselő énekhangja ellensúlyozza. Az első kollab egyben a siófoki Plázs Metzker & Friends bulisorozat idei himnusza lett, amelyet június 23-án többek közt a felkapott duó nyit meg szuperfellépésével.


METZKER VIKTÓRIA DALSZÖVEGEI ITT.


BSW DALSZÖVEGEK ITT.


 „Hihetetlen, hogy elrepült ez az egy év az esküvőnk óta… igazából ez az esemény semmit sem változtatott a kapcsolatunkon Gabennel, az életünk egymással teljes” – mesélte a Fonogram-díjas DJ-producer, Metzker Viki, aki napjaink egyik legsikeresebb formációjából, a BSW-ből ismert, Ferenczei Gáborral kötötte össze életét tavaly, június 2-án.
A sztárpár igyekezett mindig is tudatos határt húzni karrierje és magánélete között, a megfelelő pillanatra és felvételre vártak. A régóta a fiókban ott heverő, „Régi szél” adta meg a kezdő löketet a közös munkához. Az új track minden várakozást felülmúl, hiszen a BSW egyedi hangzásához és verzéihez Viki nemcsak varázslatos produceri kezeit adta, hanem énekhangja is kiemeli a refrént.


 A sikert sikerre halmozó lemezlovas egyébként nemrég kapott platinaminősítést a Curtis-szel közös „Szívemen szárny” felvételért, emellett dupla aranylemezt is elért, egyiket a Miss Mooddal készített „21”-ért, másikat pedig éppen a 2022-es „Plázs” (közr. KKevin) című bulihimnuszért, amit most a „Régi szél” vált. Elérkezett ugyanis a déli part fővárosának, azaz Siófoknak legfergetegesebb időszaka a Metzker & Friends partiszéria formájában. Jegyek itt.


A nyári életérzésű zenéhez egy szemet gyönyörködtető videóklip társul, a Balaton idilli vágóképeivel, valamint Viki, legjobb barátai és a BSW vitorlán töltött pillanataival.


Fotók: Metzker Viktória és BSW hivatalos

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i