A Stranger Things ihlette a The Biebers és Orsovai Reni közös dalának klipjét

megjelenés:
2023-06-24 11:17:37

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 358

Felcserélődtek a szerepek a The Biebers és Orsovai Reni Stranger Things ihlette közös klipjében



Lavina címmel megjelent a The Biebers legújabb dala, melynek klipjét ismét Puskás Peti rendezte, sőt a Stranger Things egyik karakterét is ő kelti benne életre.


THE BIEBERS DALSZÖVEGEK ITT.



ORSOVAI RENI DALSZÖVEGEK ITT.





A Margaret Island énekesnőjével, Lábas Vikivel közös Padlás rendezése után ismét Puskás Peti ült a direktori székbe a The Biebers most megjelenő videójának forgatásán. A Lavina című legfrissebb számukat Orsovai Renivel együtt készítettek, a klipet pedig Peti kedvenc sorozata, a Netflix egyik sikerszériája inspirálta. 


„Imádom a Stranger Thingst, ráadásul Orsovai Reni egy kicsit emlékeztet Noah Schnapp karakterére, Will Byersre, én meg rövid hajjal talán hasonlítok a Millie Bobby Brown által alakított Elevenre” – mondja Peti, aki Big Daddy Bee néven jegyzi az általa rendezett klipeket. 





Peti ezúttal gyártásvezetőként is dolgozott a klipen, hiszen a The Biebers basszusgitárosával, Belegrai Gáborral közösen építették fel a díszletet a videóhoz, sőt ő maga szerezte be forgatáshoz szükséges kellékeket is az öccsével, Danival. „Az interneten kerestem eladó retro tárgyakat, aztán kölcsönkértem a haverjaimtól a régi munkás furgonjukat, és azzal mentem el átvenni az ingyen elvihető bútorokat. Vicces volt, amikor egyszer csak megjelentem a lomtalanításokon egy melós kocsival. Látni kellett volna az emberek arcát, ahogy megláttak minket” – meséli nevetve Peti, aki a díszletet a saját éjjeliszekrényükkel és a feleségével, Puskás-Dallos Bogival közösen örökbe fogadott kutyájuk, Mimó fotójával is kiegészítette. „Egyébként éppen Bogi mutatta be nekem Renit, akivel azóta barátok lettünk” – tette hozzá.






Mivel Reni is Stranger Things-rajongó, nagyon örült a klip koncepciójának, amit Peti álmodott meg. „Először azt hittem, csak viccből írta, hogy Will karakterét szánta nekem” – árulja el az énekesnő. „Aztán amikor szólt, hogy kéne mennem parókát próbálni, akkor tudatosult bennem, hogy komolyan gondolta. Egyébként a forgatást nagyon élveztem, sokat nevettünk, imádtam az egészet!” A The Biebers legújabb számait hamarosan élőben is hallhatja a közönség a Budapest Parkban, ahol a zenekar július 15-én lép színpadra a Péterfy Bori & Love Band vendégeként.

 

Facebook-esemény itt.


Online jegyvásárlás itt.

 

 

 Fotók: The Biebers és Orsovai Reni hivatalos

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i