A Kell, hogy várj 2023 fergeteges átdolgozása

megjelenés:
2023-06-24 11:33:47

napi megtekintések: 2

megtekintések száma: 430

            

 

Elkészült az idei nyár slágere Zoltán Erika, Mr Rick és DJ Dominique közreműködésével.


Neoton dalszövegek itt.

 

A trió – akik a hétköznapi életben is jó viszonyt ápolnak – a Neoton-együttes „Kell, hogy várj” című örökbecsű felvételét dolgozták át 21. századi hangzással. Az újraálmodott klasszikus már Erika és Rick fellépésein, valamint Dj Dominique ezreket megmozgató Fergeteg Party-jain is bizonyított. A közönség végtelen szeretettel fogadja mindannyiszor a számukra ismert dallamot.


Zoltán Erika dalszövegek itt.

 

A legendás énekesnő, Erika, aki nemrég vehette át háromszoros platináját Lotfi Begivel, Dér Henivel és Curtis-szel közösen készült „Casanova” című feldolgozásért, így mesélt az új együttműködésről:

 

„Hatalmas örömmel és lelkesedéssel vettem részt ebben a projektben, hiszen a dal szerzője, egyben a Neoton egyik alapítója nem más, mint Pásztor László, akinek karrierem legnagyobb slágereit köszönhetem.”

 

A készítők biztosak benne, hogy nemcsak a rádiókban, zenei megosztókon, hanem a három előadó közös fellépésein is hatalmas sikert arat majd az újdonság.


Mr. Rick dalszövegek itt.




Fotók: előadói hivatalos

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i