Zeneszöveg-dalszöveg-lyrics-compactdisco-budapestpark-szülinapikoncert--2013-zeneszöveg.hu-ahol a dalszövegek laknak

Compact Disco Szülinapi koncert a PARKBAN 08.22.

megjelenés:
2013-08-21 11:22:50

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 932

Vedd meg a jegyed előre! 


A Compact Disco két új vendégművésszel is kiegészül az augusztus 22-i szülinapi nagykoncertre. Szakos Krisztián (gitár) már többször feltűnt a Compact Disco  mellett, de a közel múltban még egy női dobos, Török Emese is csatlakozott a bandához. Ezt a felállást eddig csak a fesztiválokon láthatta a közönség, de most Budapesten is bemutatjuk milyen bulira képes ez a csapat.

A fiúk mindemellett egy néhány dalból álló magyar nyelvű blokk-kal is meglepik a rajongókat a PARK-ban , ami eddig nem volt rájuk jellemző.

Walkó Csaba
számára ez a nyár rengeteg pozitív dologgal járt, hiszen a kimagasló rádió siker és a rengeteg fellépés mellett a közelmúltban apuka lett.

- Szárnyalok a boldogságtól és ezt a lendületet a PARK nagyszínpadán át is adom a közönségnek – mondja Csaba.

A Compact Disco mostani sikerdala, a We Will Not Go Down  vitathatatlanul megalapozta a rajongók várakozását az ősszel megjelenő új albummal kapcsolatban. Pedig a fiúk szerint még legalább 4 ilyen elsöprő sláger található az új számok között…vagyis addig be kell érni egy elsöprő szülinapi party-val, a COMPACT DISCO koncerttel a PARK-ban. 

Csatlakozz az eseményhez Te is!

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i