Kannibálok harca a globális felmelegedés ellen

megjelenés:
2023-06-24 12:15:54

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 233

Múzeumba került az Animal Cannibals


Idén 150 éves Budapest. A kerek szülinap alkalmából a Budapest nyáron… című daluk (15 év után) újra nagyon aktuális lett. Nemcsak beszavazták a Margitszigeti Zenélő Szökőkút dalai közé, hanem a Budapesti Történeti Múzeum is beépítette ezt a kiváló dalt, a nemrég nyílt kiállításán.


ANIMAL CANNIBALS DALSZÖVEGEK ITT.



Kannibálok harca a globális felmelegedés ellen  


Hűsítő slágerrel készült Qka MC és Ricsipí az idei, forró nyárra. A 40 pluszosok biztosan emlékeznek az FLM és a Soho Party 1993-as slágerére, a Miért nincs nyáron hó?-ra. Azt azonban csak kevesen tudják, hogy ezt a nótát az Animal Cannibals írta 1992-ben. Anno Császár Elődék kérték el ezt a gyöngyszemet a Kannibáloktól, mert nyakukon volt a lemezleadás és nem volt több daluk. Qka MC és Ripicsí jófejségének köszönhetően elajándékozták a szerzeményüket. Az idén 30 éves dalt Gzoo-val és Wolflex-szel közösen frissítették fel. Ha angolul lenne, biztosan bekerülne világszerte a rádiók és zenetévék kedvenc dalai közé. Az ópuszhoz készített videóklip idevarázsolja nekünk a nyarat. Hallgatható napozáskor, fürdőzéskor, az árnyékban, a légkondiban, fagyievés közben és fülledt nyári estéken. Egyébként ez a tizenkilencedik, és egyben utolsó dal a Dance című AC lemezről, amiből képi aláfestés készült. 






 

Éééés, a legnagyobb rajongóknak itt a 32 évvel ezelőtti verzió



 

 

Doktori segítséget kértek a rapperek


Nem kell megijedni, nem operáció, hanem csak egy friss zenei kollaboráció történt. Pont egy hónappal ezelőtt debütált az Animal Cannibals és Magyarország legtáncosabb lábú doktora, DR.BRS közös dala az Ezittaz 2023-as remixe. A dal zenei alapjáért Monkeyneck volt a felelős, a videót Matuz Ádám készítette. A végeredmény egy páratlan zenei élmény, ami buliba varázsol a különleges hangulatával.




Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i