Új felállásban folytatja útját a LAZARVS

megjelenés:
2023-06-24 15:46:02

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 371

Új felállásban folytatja útját a LAZARVS, amiből már ízelítőt is kaphatunk, megjelent a Scum, az augusztus 18-án érkező Blackest album első száma.

 

Hosszú hallgatás után megjelent a LAZARVS első, beharangozó száma a közelgő ötödik nagylemezről.


A dalhoz készül videóban már Balogh Attilát láthatjuk basszusgitár fronton, aki a Dungaree zenekarból lehet ismerős. A zenekar Prepelicza Zoltán távozásáról hivatalos közleményt adott ki Facebook oldalán.

 

“Az utóbbi fél évben magunkhoz képest viszonylag csendben voltunk. Ez részben azért is volt, mert minden erőnkkel az ötödik ‘Blackest’ című nagylemezünkön dolgoztunk, ami augusztus 18-án lát napvilágot! Borzasztóan izgatottan, vártuk ezt a mai napot, hogy végre megoszthassuk veletek is, a legjobb lemezünk egy kis darabkáját, amire rendkívül büszkék vagyunk.





Eltelt 14 év, mindannyian nagyon sokat változtunk, és annak érdekében hogy tovább tudjunk menni ezen az úton veletek együtt, a zenekar és Prepelicza Zoltán útjai itt most elválnak. Szeretnénk neki őszintén, és hálásan megköszönni mindent, hiszen a testvérünk, és örökké a zenekar része marad. 


Nektek pedig rendkívül hálásak vagyunk a végtelen támogatásért, kérjük, fogadjátok szeretettel Balogh Attilát, a LAZARVS új családtagját.”


- nyilatkozta Áron András és Makai László.

 

A lemezt ismételten a zenekar mindenkori hangmérnöke, Bánházi Gábor, készítette a Zengőkert Stúdióban, a lemez borítóját Kókai Barnabás jegyzi, a videoklipet Bikali Sándor csapata készítette. A lemezbemutató pedig szeptember 14-én lesz a Budapest Parkban. Az album bakeliten és kazettán is megjelenik, és érkezik hozzá limitált merch csomag is, melyek megrendelésével a zenekart lehet támogatni.

 

A nyáron ezeken a helyeken lehet őket elcsípni

 

2023.06.22 Alpárfeszt // Tiszaalpár

2023.06.28 Fishing On Orfű // Orfű

2023.07.19 Lowland Fesztivál // Hódmezővásárhely

2023.07.20 Campus Fesztivál // Debrecen

2023.07.27 FEZEN // Székesfehérvár

2023.08.24 Tábor Fesztivál // Alsóörs

2023.09.09 Klub Mocvara // Zagreb (HR)

2023.10.28 The Underworld Camden // London (UK) - w. AWS

 2023.09.14 Budapest Park // Budapest - vendégek: She Loves Pablo (HR) + Abigél

 

Koncert facebook eseménye itt.




 

Fotók: Lazarvs hivatalos


 

 

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i