Hajógyár x A38▪️Zene x Látvány▪️Kolibri

megjelenés:
2023-07-03 09:23:50

napi megtekintések: 2

megtekintések száma: 280

Zene x Látvány eseményünkön ebben a hónapban új házigazdát köszönthetünk Molnár Tomi személyében! A friss Fonogram-díjas előadó július első eseményén egy fiatal tehetséget fogad majd az A38 színpadán.

De hogy ki is ő?

Kolibri 2021-ben robbant be a köztudatba, amikor Hundred Sins-szel közösen kiadták Zárószám című single dalukat. Azóta a producerrel megcsinálták a Fuss című nagy sikerű trekket is, valamint olyan feltörekvő előadókkal is dolgozott együtt, mint Co Lee, Lil Frakk vagy éppen kristoaf. Szöveget ír, zenét szerez, hangszereken játszik.

KOLIBRI DALSZÖVEGEK ITT.

Zenei munkássága mellett azonban a fiatal tehetség a vizualitás terén is kiemelkedőt alkot. Saját vizuáljait készíti, sőt animációs videoklipeket is csinált már például az Elefánt zenekarnak és 6363-nak. De hogy hogyan érthet egy ember ennyi mindenhez? Hogy kapcsolódik össze a vizualitás és a zene egy agyban? Vajon egyszerre születnek az ötletek? Ha nem, melyik születik előbb?

Tarts velünk, és tudd meg!

Műsorvezető: Molnár Tamás

Kapunyitás: 19:00

Program: 20:00 - 21:30

Jegyek itt.

Az ülőhelyek száma limitált, a helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

Az esemény a Petőfi 200 Emlékév keretében a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával jön létre.


Fotó: Hajógyár hivatalos

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i