Múzeumkert Garden & Lounge megnyitó 08.23.

megjelenés:
2013-08-22 22:09:48

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 991
















Csatlakozz az a eseményhez!


Augusztus 23-án hivatalosan is megnyitja kapuit a Magyar Nemzeti Múzeum kertjében a Múzeumkert Garden & Lounge.

Az egyedülálló környezetben igényes, szórakoztató programokkal várjuk napközben a családokat és fiatalokat, míg esténként a jazz, a swing és a magyar könnyűzenei élet meghatározó szereplői lépnek fel. Az évad során számos tehetséges magyar fiatal mutatkozik be a zene, a művészetek, a sport és a tudományok területéről, és betekintést nyújtunk a Magyar Nemzeti Múzeum programjaiba is. A rendezvénysorozat kiemelt médiapartnere a Petőfi Rádió. A Múzeumkert programjainak fővédnöke Kocsis Máté, Józsefváros polgármestere.

A Gardenben elsőként Kerény Miklós Máté és a Budapest Folk Jazz Band koncertjére kerül sor - a produkció a Színházak Éjszakáján már hatalmas sikerrel mutatkozott be. Népszerű magyar slágerek teljesen új zenei csomagolásban még táncos lábúaknak is!

Az estét Dr. Halász János kultúráért felelős államtitkár és Dr. Csorba László a Magyar Nemzeti Múzeum igazgatója nyitja meg. 

 Minden érdeklődőt várnak szeretettel  egy hangulatos estére szuper programokkal, fellépőkkel, finom ételekkel és italokkal.

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i