Leszámolás az A38 fedélzetén – kényszergyilkosságra készül MAJRÉ

megjelenés:
2023-07-04 15:00:12

napi megtekintések: 2

megtekintések száma: 262

Július 26-án veszélybe kerülhet minden férfi, nő és gyerek, aki az A38 Hajóra keveredik, de az életét azért senkinek nem kell féltenie – kivéve egy embert. 

MAJRÉ és vérmes bandája nyilvános kivégzésre készülnek, de vajon ki lesz az áldozat?

Néhány hónappal ezelőtt MAJRÉ összevert arccal kelt Kőbánya sötét, esős utcáin. Egy víztócsa tükrében látta meg magát és zöld öltönyét, arról viszont fogalma sem volt, hogy ki ő. Identitását kétségbeesetten keresve egyszer csak felkiáltott: „Hogy nézek ki? Meg amúgy is: hogy hívnak engem?” Ekkor szirének éneke csendült fel a kőbányai panelek között. „Te vagy MAJRÉ” – hangzott az ének, melyet egy jóslat is követett: „Nem élhet az egyik, míg él a másik. Meg kell ölnöd őt.” 

MAJRÉ egyáltalán nem tudta, kit kell eltennie láb alól, sőt, még azt sem, hogy került erre a világra, csak egy dologban volt biztos: el akarta pusztítani azt, aki ilyen hülye nevet választott neki.

Megkezdődött tehát a nyomozás, a keresés, míg MAJRÉ kiderítette, a leszámolásra az Úr 2023. esztendeje hetedik havának 26. napján kerülhet sor, ugyanis a potenciális áldozat akkor kerül ismét nyilvánosság elé, méghozzá a történelmi A38 hajó fedélzetén. MAJRÉ tudja és érzi, ahhoz, hogy teljes életet élhessen, le kell számolnia ezzel az emberrel.




Leszámolásra és a hajó elsüllyesztésére készülnek

Nem is tétlenkedett: bűntársakat keresett, sereget toborzott magának, és most már kalózok, elbocsátott rendőrnyomozók, őrült tudósok és Erzsébet királynő szelleme munkálkodnak azon, hogy meggyilkolják azt, aki miatt MAJRÉ nem élhet teljes életet. De ha már ott vannak, fosztogatni, tivornyázni is fognak, ráadásul hangszereiket is magukkal hozzák, hogy a nyilvános kivégzés mellé ősi rituális dalaikat is eljátszhassák.

MAJRÉ és eszelős bandája elől nincs menekvés: áldozati trap és szeánszindie mozgatja meg a hajót július 26-án, amikor végre az is kiderül, ki lesz a leszámolás áldozata.

Esemény

Jegyek


Fotó: Majré hivatalos

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i