Hajógyár x A38▪️Zene x Szöveg▪️The Pontiac dalszerzői est

megjelenés:
2023-07-04 15:07:51

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 256

Kemény Zsófi a júliusi Zene x Szöveg estünkön egy olyan zenekart fog fogadni, akik a legnagyobb magyar együttesek előtt játszottak Magyarország legnagyobb klubjaiban, frontemberüket pedig 2022-ben Petőfi Zenei Díjra is jelölték.

De hogy kik is ők?

A The Pontiac ebben a hónapban jelentkezett új lemezével, amely az Otthonról kapott apró dolgaim címet viseli. A mindenki által azonosulható dalok gyakran a nyelv magasfokú költői használatával jelenítenek meg egészen hétköznapi, mégis komplex érzelmi kérdéseket.

THE PONTIAC DALSZÖVEGEK ITT.

Nagy Barnabás korábban angolul is írt dalszövegeket, majd a magyarra váltás meghozta magával a sikert is, hiszen a zenekar bekerült a Petőfi Rádió rotációjába. Ezek után 'az lenne csak a szép', ha nem hívtuk volna meg őket eseménysorozatunkra, hogy beszélgessünk velük az angol és magyar szövegek közti különbségekről, őszinteségről, megnyílásról és az érzelmi témák feldolgozásáról a dalszövegekben.

Tarts velünk, és ismerd meg őket nálunk!

Műsorvezető: Kemény Zsófi

Kapunyitás: 19:00

Program: 20:00 - 21:30

Jegyek

Az ülőhelyek száma limitált, a helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

Az esemény a Petőfi 200 Emlékév keretében a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával jön létre.


Fotó: Hajógyár hivatalos

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i