Megjelent Alee új dala

megjelenés:
2023-07-06 12:16:12

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 395

Délután fél 6 címmel jelent meg az X-Faktor tizedik évadának győztese, Balázs Alex, azaz Alee új dala és klipje, amelyben az előadó belső küzdelmeiről mesél.

 

Talán mindenki számára ismerős az érzés, amikor a tükörbe nézve nem az az ember tekint ránk, akinek egykor képzeltük magunkat, vagy aki lenni szeretnénk. Nem nehéz elveszíteni saját magunkat, viszont nem könnyű ezt felismerni, majd felvenni a harcot. „Senki sem látja azt, hogy mit takar a lelkem, meg sem hallanád, ha ordítana bennem, senkit se érdekel, hogy belehalok lassan már” – hallható a leplezetlenül őszinte dalban. A sorokban a fiatal előadó önmagával való viaskodásáról vall. „A dal az utóbbi másfél év küzdelmét írja le magammal, a démonjaimmal szemben” – fogalmazott Alee. 


ALEE DALSZÖVEGEK ITT.




 

A dalhoz képi világában és hangulatában is illeszkedő videó készült Dzsindzser rendezésében. Az egyszerűnek mondható koncepció ellenére a végeredmény kifejezőbb nem is lehetne: délután fél 6, nézőként egyszerre ébredünk fel Alee-val és kísérjük végig egy napján, a képsorokon érződik a zaklatottság és a szorongás. 

 

A Délután fél 6 Alee idei első megjelenése, amely egy nehéz időszakból való visszatérésnek is tekinthető. A fiatal szerző-előadó a közeljövőben további dalokkal jelentkezik.




 


Fotók: Alee hivatalos

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i