EFOTT Legends: premier a nagyszínpadon

megjelenés:
2023-07-09 10:34:44

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 193

Kíváncsi vagy, milyen az, amikor a régi és az új generáció sztárjai, és legendás dalok találkoznak egy színpadon? Akkor ne hagyd ki az EFOTT Legends produkciót pénteken 18:00 órakor a Soproni Nagyszínpadon!

 

Siess és vedd meg a jegyed olcsóbban még július 10. éjfél, az utolsó jegyárforduló előtt! A nem-hallgatói hetijegy már így is elfogyott, nehogy lemaradj a kedvenc napodról is!  

 

            

Abrakazabra - BSW - DR. BRS - Karácsony János - Király Viktor - Lábas Viki - Mr. Columbo - Nagy Feró - Neoton Família  - Schoblocher Barbara -  Zalatnay Sarolta

 

Múlt, jelen és jövő, egyetlen fergeteges show-ban! Az EFOTT Legends összeköt középsulist és egyetemistát, gen Z-t és boomert, poprajongót és rockert. Legendás dalok, ahogy még soha nem hallottad őket.

 

Légy te is részese az EFOTT Legends élménynek!



JEGYVÁSÁRLÁS ITT.





            

Te is ott leszel idén az EFOTT-on? Akkor fesztiválozz velünk!

 

Gyere az Auchan Placcra, az EFOTT bevásárló- és élményközpontjába, ha megéheztél, szeretnél bevásárolni, vagy simán csak pihennél és hűsölnél egyet, de ha játékos kedvedben vagy, és nyerni szeretnél, akkor is! 




 

Mi vár rád az Auchan Placcon?

 

Az Auchan Placcon mindig találsz friss péksütiket, zöldséget és gyümölcsöt, sőt, gyorsan elkészíthető kajákat is! Szakácsunk pedig meg is grillezi a nálunk vásárolt friss húsokat! 

 

A Smoothie Bárban a regisztrációt és a kérdőív kitöltését követően 3 különleges turmix közül választhatsz. Ráadásul tudatos étrenddel kapcsolatos kérdéseidre is választ kaphatsz dietetikusunk segítségével! 

 

Gyere hűsölni a Chill Zónánkba, regisztrálj az OkAuchan appba, és örökítsd meg kedvenc pillanataidat fotógépünk segítségével! 

 

Ha pedig megpihentél, játssz velünk, és zsebeld be több mint 5800 nyereményünk egyikét! 

 

Válaszd tudatosan az Auchan Placcot a fesztivál területén, és töltődj fel velünk!





Fotók: EFOTT hivatalos

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i