A Depeche Mode 2024-ben visszatér Budapestre!

megjelenés:
2023-07-10 10:25:06

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 242

Több mint kétmillió jegy kelt már el a Memento Mori turné koncertjeire, és az észak-amerikai és európai teltházas előadásokat követően a Depeche Mode újabb európai turnédátumokat jelenetett be.

 

A Memento Mori turné téli köre január 22-én indul a londoni O2 Arénában 

 

"Dave Gahan egy mikrofonpörgető, végtagjait dobáló előadói csoda, ahogy a banda vágtat a több évtizednyi slágereivel"

The Guardian

 

“Az elektronikus zene legtartósabb bandája.”

The Telegraph 

 

“Az idő továbbra is azt bizonyítja, hogy a Depeche Mode a popzene történetének látnoki és egyik legbefolyásosabb csapata.”

Chicago Tribune

 

“Ez kétségtelenül színház a legjavából.”

The Irish Independent

 

 

A Depeche Mode 2024-ben visszahozza a Memento Mori koncertsorozatot Európába: Budapest is része ennek a turnénak


Depeche Mode koncert az MVM Dome-ban 2024. március 26-án.

 

A budapesti koncert jegyeihez elsőként a regisztrált Live Nation tagok juthatnak hozzá július 13-án 11 órától. A teljeskörű jegyértékesítés július 14-én 11 órakor indul.
 

A Depeche Mode 29 új európai dátumot jelentett be az Európában, Mexikóban, Kanadában és az Egyesült Államokban idén nyáron és ősszel zajló stadion- és arénakoncertek után, amelyekkel a turné 2024-ben is folytatódik.  Így további rajongóknak is lehetősége lesz megtapasztalni a Memento Mori koncertek nyers, érzelmi erejét, amelyet a Rolling Stone magazin „az élet és a zene lenyűgöző ünnepének” nevezett.


Már több mint kétmillió eladott jegyével a 110 állomásos Memento Mori koncertkörút a Depeche Mode egyik leghosszabb turnéja lesz, egyben a 2023-as év egyik legnagyobb világkörüli turnéja.

 

Több, mint 100 millió lemez és 35 millió koncertjegy eladásával a háta mögött a Depeche Mode továbbra is egy folyamatosan fejlődő és egyedülállóan nagy hatású zenei erő maradt. A zenekar 2023. március 24-én, a turné indításával egyidőben adta ki a kritikusok által is nagyra értékelt 15. stúdióalbumát, a Memento Morit, melynek első kislemezét, a Ghosts Again-t „hipnotikus”-nak (Rolling Stone) és „pompás, fülbemászó dal”-ként (Revolver) jellemeztek. A rajongók, a kritikusok és más előadók számára egyaránt letagadhatatlan inspirációt nyújtó Depeche Mode továbbra is előre halad, a Memento Mori albummal és a turnéval újabb fejezetet nyitottak a páratlan és folyamatosan bővülő örökségükben.

 

A mostani turnén a Depeche Mode ismét együttműködik a svájci Hublot luxusóragyártóval, akik támogatják a zenekar jótékonysági törekvéseit. A turné alatt a Hublot és a Depeche Mode segíti a Conservation Collective-et, amely alapítványok globális hálózata, és amely alulról építkező környezetvédelmi kezdeményezéseket támogat, különös tekintettel a műanyagszennyezés elleni küzdelemre, valamint a hulladékgazdálkodásra és a környezet tisztítására irányuló projekteket. Ezenfelül a Depeche Mode együttműködik a Live Nation Green Nation csapatával is, hogy csökkentse az egyszer használatos műanyagok felhasználását, az élelmiszer és egyéb hulladék mennyiségét, valamint javítsa az újrahasznosítást a turnéhelyszíneken. A partnerségről és a programokról további részletek a hublot.depechemode.com oldalon.

 

A turnédátumok, jegyértékesítési pontok és jegyinformációk teljes listája elérhető ezen az oldalon.

 

 

A budapesti koncert kapcsán további információk itt.

 

 

 Fotó: Live Nation Magyarország hivatalos

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i