Hajógyár x A38 x Zene x Mozgás x OIEE x Pataky Klári Társulat x badfocus

megjelenés:
2023-07-10 10:47:16

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 169

Júliusban újra Mozgásba lendülünk a Zenével, hogy Grecsó Zoltán segítségével új formákat és témákat keressünk a táncművészet területén, és új hangzások után kutassunk az elektronikus zenében egy már jól ismert és egy feltörekvő előadó kütyüin keresztül!


Kik lesznek segítségünkre?


Pataky Klári 2003-ban alapította meg társulatát, mellyel azóta minden évben új darabot premiereznek. Az Imre Zoltán- és Lábán Rudolf-díjas koreográfus kollektívája az utóbbi években a Nemzeti Magyar Táncszínházban lelt otthont, most pedig hozzánk érkeznek a hajóra, hogy 20 éves fennállásukat ünnepeljék, és beszélgessenek Grecsó Zoltánnal a táncművészet aktuális kihívásairól és lehetőségeiről.


Zenei fronton két tehetséges producer és DJ is érkezik hozzánk. OIEE, vagyis Kocsis Bence korábban a Saverne és a Window zenekarokban írt dalokat, 4 éve azonban szólóprojektbe kezdett, és azóta számtalan koncert, mix és videoklip van a háta mögött, melyek közül a Stays Like This című dalához készült vizuális anyaggal Klipszemle zsűri-díjat is bezsebelt. Ezúttal a nemzetköziséget badfocus biztosítja majd. A prágai producer elektronikus zenében ötvözi a hip-hop, az indie pop, a klasszikus zene és a fúziós jazz elemeit.


Facebook-esemény itt.


Tartsatok velünk!


Műsorvezető: Grecsó Zoltán


Kapunyitás: 19:00


Program: 20:00 - 21:30


Jegyek itt.


Az ülőhelyek száma limitált, a helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

Az esemény a Petőfi 200 Emlékév keretében a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával jön létre.


Fotó: Hajógyár hivatalos

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i