Grammy-díjas producerrel dolgozott friss dalán a régió friss pop csillaga

megjelenés:
2023-07-13 11:43:43

napi megtekintések: 2

megtekintések száma: 309

A szlovák popsztár, Karin Ann, néhány hónap után, egy keserédes pop dallal tér vissza, amelyet egy stop-motion videóval fűszerezett, ezzel bizonyítva, hogy idén is érdemes lesz rá odafigyelni. A fiatal énekesnő rövid idő alatt ért el számos nemzetközi sikert, most Martin Terefe, Grammy-díjas producerrel dolgozott újra együtt.   



  


 

Karin Ann még mindig nagyon fiatal, de egyedi popzenéjével máris számtalan globális sikert tudhat magáénak az elmúlt két évben. Klipjeit több millióan nézték meg eddig, és olyan témákkal foglalkozott, mint a mentális egészség, a nemi esélyegyenlőség, de feszegetett párkapcsolati kérdéseket is. Eddig olyan komoly médiumok figyeltek fel rá és beszéltek róla elismerően, mint a The New York Times, a BBC Radio 1, a Vanity Fair, a Vogue, az Elle, vagy az MTV, tavaly nyáron pedig nagyszabású turnéban vett részt, hiszen több városban is ő nyitott az Imagine Dragons, Yungblud, valamint a My Chemical Romance előtt is. 





 

Karin a zenei sikerei mellett az elmúlt időszakban a Kelet-Európai Z-generáció és a LGBTQ közösség egyik idolja lett, aki mindig kiáll a kisebbségi jogokért. 2021-ben például a prágai Amnesty International szervezetet támogatta a bevételeinek komoly részével. Jack Saunders, a BBC neves műsorvezetője pedig kiemelte, hogy érdemes odafigyelni, hiszen egy igazi rocksztár van születőben. Néhány hónapja bekerült a Spotify Glow és a Spotify Equal programjaiba is, ezzel egyidőben a Times Square óriás kivetítőjére.




 

 

Karin Ann friss szerzeménye egy érzelmes alternatív pop dal, amelyhez egy stop-motion technikával készült animációs videó készült, ahol kézzel írott levelek kerülnek egy sejtelmes ’Olivia’ feliratú borítékba. ”Ez a dal egy kapcsolat végéről szól, ahol realizálod, hogy mindkét fél számára jobb így. Természetesen hiányzik neked az ember, a vele töltött szép pillanatok, de a szíved mélyén tudod, hogy, ha folytatódna, az mindkét fél számára rossz lenne, ez egy picit keserédes érzés” - mondta a szlovák énekesnő, aki ezúttal is a Grammy-díjas Martin Terefevel dolgozott együtt. A fiatal előadó számos dalon dolgozik jelenleg is, így elképzelhető, hogy már idén megjelenik a következő nagylemeze. 

 

 

Fotók: Karin Ann hivatalos

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i