Szólj anyunak, a Plázson a Halott Pénz!

megjelenés:
2023-07-18 16:25:17

napi megtekintések: 2

megtekintések száma: 169

Már csütörtökön ütős koncerttel indul a siófoki Plázs: érkezik Curtis, majd másnap a Halott Pénz, mindeközben kihajózhatunk a Plázs bulihajójával. Szombaton pedig a Radio1 Summer Festival vár mindenkit olyan neves külföldi fellépőkkel, mint Fedde Le Grand és Minelli, majd elrajtol négy helyszínen a Classic Fest is. 


Július 20-23. között is a Plázs felé mutat a buli iránytű

 

Nem kell megvárni még a pénteket sem, a Plázson ugyanis már csütörtökön beindul a buli: a nagyszínpadon Curtis szövegel majd, előtte Essemm és 4Tress fűtik fel a hangulatot, míg az afterpartyról ezúttal is DR BRS gondoskodik a SzerelemCsütörtökkel, hogy belemozgasson mindenkit a hétvégébe. 




 

Pénteken szólj anyunak, hogy a városban a Halott Pénz! A csapat rendszeres visszajárója a Plázsnak és minden alkalommal feledhetetlen koncertet adnak a Balaton partján, így most is ezt várhatjuk. Mindeközben folytatódik a Bahart x Plázs Boat Party is, ezúttal Metha-val (Be Massive) a fedélzeten hajózhatunk egyet, majd szokás szerint folytatódik a buli a Plázs Clubban a Be Massive dj-ivel: Dubecticuttal, Robert Makaival és WhoMannel. Ha péntek, akkor Metzker & Friends az Arénában! Metzker Viktória most a Tits Ganggel készül, azaz Yaminával karöltve veszik be a dj pultot, de szokás szerint Koósz Milán is beáll lemezeket pörgetni.  



 

A szombat estére készülve napközben érdemes a kánikula elől a Balatonba menekülni vagy a partról élvezni a Tezenis Beach Partyt. Este pedig folytatódhat a bulizás a Rádió1 Summer Festtel, ahol két külföldi vendég, Fedde Le Grand és Minelli is fellép, emellett Adam Ajkay, Bárány Attila, Cooky, Jauri, Joerjunior, Metzker Viktória, Newik és Yamina sem marad ki a buliból. 

 

Ezt követően a Classic Fest négy helyszínen eleveníti fel a legendás 2000-es évekbeli klubokat és bulikat a múlt klubhimnuszaival. A Bed Beach miliőjét Bárány Attila, Hamvai P.G., Dj Free és Jován idézi meg, az I Love The 2000’s fellépői Dance4Ever, Erős vs. Spigiboy, Dj Szatmári, Náksi, Peat Jr. Spy The Ghost és UBC lesznek, a Flört hangulatát Kühl, Newl és Szeifert hozzák el, a Wannabe Beach pedig ezúttal is a 90-es 2000-es évekbeli pop slágereket szolgáltatja csillámporba bújtatva. 

 

A Plázson vasárnap sincs megállás. Az év egyik legnagyobb balatoni sport és fitness eseményével vár a Viwa Just Clear Beach Fitness Fesztivál, ahol spinning bringára pattanhatunk, kipróbálhatjuk az iron boxot, az aerobickot és még megannyi mozgásformát a csillogó Balaton mellett. A sportfesztiválra a belépés strandbelépővel ingyenes. 




 

 Nyitókép: Plázs hivatalos

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i