Itt van DESH és Young Fly EP-je – Azahriah-val

megjelenés:
2023-07-22 10:45:16

napi megtekintések: 2

megtekintések száma: 424

A Rollin’ és a Honeymoon után újabb három dallal farol be a nyárba DESH és Young Fly: megjelent a Carpe Diem EP, amely (a címből is sejthető módon) méltó aláfestése egy Bombaytől és füsttől fülledt nyári szezonnak. A két előadó gyümölcsöző kapcsolata a 24 Karáttal indult (3,2 millió megtekintés YouTube-on, bámm), most pedig ötszámos EP-vel mutatják meg, hogy még mindig arany minden verzéjük.





 

A duó mellé a Rollin’-ban KKevin csatlakozott – a dalhoz készült klip már 2,8 milliós megtekintésnél jár YouTube-on, azokat pedig, akik a „régi” alkotótársat is hiányolják, megnyugtatjuk: a Walkin a Street és a Rampapapam című dalban Azahriah is szerepel. Sőt, az utóbbihoz már nézhető a klip is, amelyet Rádli Bence rendezett – és amelyen a három jóbarát egy futballpályán igyekszik győzelmet aratni – sajátos stílusban. Ne tévesszen meg senkit, hogy a klip elején Azi a földre kerül, ennél alacsonyabb szorzóval nem is adhatnák, hogy zeneileg mindig hazai pályán játszik a trió: az Azi X DESHI X Fly flow fixen felperzseli a fesztiválszínpadokat.

 

Fun fact: a Rampapapam végén feltűnik egy negyedik, jól ismert hang is, amelynek tulajdonosa nem más, mint KRSA, a PASO frontembere – civilben a három jómadár turnémenedzsere.




Fotók: az előadók hivatalos fotói


Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i