Teltház pénteken - Majkával zár a Campus Fesztivál

megjelenés:
2023-07-22 11:54:27

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 222

A zivataros időjárás ellenére is, minden jegy elkelt a Campus Fesztivál pénteki napjára, ahol többek közt Azahriah, a Tankcsapda, Parov Stelar, és Dzsúdló is fellépett.

Szerdán kezdődött a 15. Campus Fesztivál. 


A debreceni Nagyerdőn Valmar, ByeAlex és a Slepp, valamint a Bagossy Borthers Company nyitotta a nagyszínpadot, csütörtökön pedig megérkeztek az első nemzetközi fellépők, a német sztár dj és –producer, Robin Schulz, és a dance-díva Minelli.


A négy napos rendezvény pénteki napjára már annyi ember érkezett, hogy a szervezők kitették a megtelt táblát, ami a fesztivál történetében másodjára fordult elő.

Szombaton ismét egy világsztárral folytatódnak a programok, a nagyszínpadon láthatjuk a jazz és a soul stíluskeverékében utazó francia dívát ZAZ-t, de Debrecenbe érkezik a Carson Coma, Beton.Hofi, Korda György és Balázs Klári, Manuel a Tátrai Tibor nevéhez köthető Godfater, és a '90-es évek elektronikus zenei elitjébe tartozó német DJ ATB is. A nagyszínpadot, látványos show-al Majka zárja. 






A Campus Fesztivál utolsó napjára még kaphatók jegyek, a szervezők azt javasolják, hogy érdemes időben érkezni, vagy online megvásárolni, hogy senki ne maradjon le a jubileumi fesztiválról. Továbbá felhívják a figyelmet, hogy akinek még nincs belépője, ne vegyen nem hivatalos helyről, mert könnyen a jegyhamisítók áldozatává válhat.





 

 

 Fotók: Campus Fesztivál hivatalos

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i