Köteles Leander és zenekara elhozza a Véres Kardot Győrbe, Pécsre és Budapestre

megjelenés:
2023-07-27 11:21:37

napi megtekintések: 2

megtekintések száma: 207

2023. augusztus 19-én lesz látható az István, a király 40. évfordulós jubileumi előadása a Papp László Budapest Sportarénában, melyben Köteles Leander alakítja majd Tordát, Koppány vezér táltosát.


LEANDER DALSZÖVEGEK ITT.


Ennek apropóján a rockoperából legendássá vált Torda-dal, a „Véres kardot hoztam” elkészült egy vadonatúj feldolgozásban Leander és zenekara, a Leander Kills által, mely már most meghallgatható.

 

Az új verzió különlegessége, hogy a zenekaron kívül maguk a rajongók is hallhatók benne, hiszen egy közelmúltbeli koncert alkalmával ők skandálták fel a „Koppány! Koppány!” kiálltást a hangfelvételhez.


Ezzel azonban még nem ért véget a rajongók közreműködése, hiszen a dalhoz videoklip is készül a Leander Kills következő három, saját szervezésű koncertjén, július 28-án Győrött (Bridge Garden), augusztus 4-én Pécsett (Káptalan Kert) és augusztus 12-én Budapesten (Barba Negra - Red Stage), ahol a Véres Kard fizikai valójában is meg fog jelenni a színpadon, melyet a zenekar külön ezekre az alkalmakra kovácsoltatott. A rajongók ezzel maguk is a mítosz részeseivé válhatnak, ha csatlakozva a zenekarhoz a népként hallatják hangukat és magasba emelik kezeiket a kamerák előtt.

 

A videoklip premierje és a dal digitális megjelenése a zenei streaming platformokon várhatóan augusztus 18-án, pénteken lesz.

 

Jegyek a 3 koncertre

 

Július 28. Győr / Bridge Garden

 

Augusztus 4. Pécs / Káptalan Kert

 

Augusztus 12. Budapest / Barba Negra






Fotó: Leander hivatalos

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i