Zeneszöveg.hu színpad - Magyar Dal Napja a Múzeumkertben 09.08.

megjelenés:
2013-09-02 21:26:56

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 951


Csatlakozz az eseményhez!


Vegyél támogatói jegyet a Zeneszöveg színpadra és nyerj!




Ismét el telt egy év és újra itt van a Magyar Dal Napja. E hét vasárnap ismét országszerte szól a Magyar Dal. Idén Békéscsaba nyerte el azt a Magyar Dal fővárosának megtisztelő címét, így egy  három napos szeptember 6-8. között rendezett dínom-dánom, a Hagyományok tere nevű fesztivál koronájaként, szeptember 8-án fantasztikus program sorozattal ünnepel.

Azonban mi sem voltunk idén tétlenek. Tavaly az A38 fedélzetén ünnepeltünk és rúgtuk ki (majdnem) a hajó oldalát. Idén a Múzeumkert Garden & Lounge frissen nyílt hangulatos kerthelyiségben a Magyar Nemzeti Múzeum parkjában szeretnénk méltó módon a szokott feledhetetlen hangulatban tánccal és közös énekléssel ünnepelni. Ebben olyan nagyszerű zenekarok segítenek nekünk, mint a Verőköltő, Villon trió, Twin City, Haszüna, Presszó Tangó Libidó, Gerendás családi zenekar, Wastaps és nem utolsó sorban a Back II Black.

Várunk Mindenkit szeretettel!

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i