Csajbandát alapított a Wellhello – Itt is az első klipjük

megjelenés:
2023-07-28 10:48:21

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 210

„Bevállalós csajok jelentkezését várom! Lacika69” 

„Kaposvár környékén lenne kedve valakinek ismizni?”

 

A te tévéképernyőd alján is futottak ezek a feliratok a ’90-es években? Bőgatyák, haspólók, Buffalo cipők, csaj- meg fiúbandák, zenetévék klippremierei megvoltak? A Wellhellónak igen. És Diaz meg Fluor Tomi most – Miller Dáviddal kiegészülve – visszahozza mindezt új, CRUSH 2 című dalának klipjében, amely mintha a zenetévék hőskorába repíteni időgéppel a nézőt.

 

A WELLHELLO DALSZÖVEGEI ITT.

 

A DJ Andróval közös CRUSH hatalmasat ment a rádiókban, nemcsak a tavalyi nyár egyik legnagyobb slágere lett, de még az idén is ott trónolt a slágerlisták első traktusában. A szemfülesek a klipben felfedezhették azoknak a számoknak a címeit, amelyeket azóta már ki is adott a Wellhello – a sorban az utolsó a CRUSH 2. 

 

S hogy hogy jön ide a címben említett lánybanda? Úgy, hogy a Temesi Ádám rendezte kliphez a Wellhello megalapította saját csajbandáját (helló, Kozsó!), amelyet ki más is konferálhatna fel a kisfilmben, mint a szerepben igazán otthonosan mozgó Miller Dávid? S hogy mi lesz a Crush lányok jövője? Azt talán csak az időgép tudja. De a legjobb, ha utánajártok a nyári Wellhello-koncerteken.

 

Fontos: ha valakit megállít a Z+ műsorvezetője az utcán, mindenképpen kérje ezt a klipet – és küldje mindenkinek, aki szereti! (Márpedig ki ne szeretné?)





Fotó: Wellhello és Miller Dávid hivatalos

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i