Két baleset után végre itt a Follow The Flow új klipje

megjelenés:
2023-08-07 07:48:37

napi megtekintések: 3

megtekintések száma: 172

Megérkezett a következő videoklip a Follow The Flow nemrég megjelent, Egyedül a sötétben című albumáról, amelyről a Szélcsend kisfilmje egyébként óriásit megy a YouTube-on: hamarosan eléri a tízmilliós megtekintést.

 

FOLLOW THE FLOW DALSZÖVEGEK ITT.





Az új, Vidám dalhoz készült klipet a Cybertronic Media készítette egy speciális, 360 fokban rögzítő kamerával. Az eredmény? A Follow The Flow történetének legvidámabb klipje! A dal a nagylemez legkönnyebb száma, amely Szakács Gergő, Fura Csé és BLR tinikorában is fontos szerepet játszó skate punk-hagyományokat idézi zeneileg és szöveg tekintetében is. A klip eredetileg korábban jelent volna meg, ám – amint az a végleges verzióban is látható – közbeszólt egy fal… Szakács Gergő ugyanis gördeszkázás közben kisebb balesetet szenvedett, aminek a speciális kamera lett az áldozata. Amikor az eszközt pótolták, BLR ejtette el a cseredarabot – ami ripityára tört. 


A VIDÁM DAL SZÖVEGE ITT.

 

A Vidám dal klipje tehát három részletben tudott elkészülni, a végeredmény minden várakozást megér: ezt az oldalát eddig nem láthattuk a srácoknak. Pontosabban: ezúttal valamennyi oldalukat megmutatják – egyszerre.





Fotók: Follow the Flow hivatalos/Bodnár Dávid

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i