Augusztus 11-én ötven és a hip hop!

megjelenés:
2023-08-10 10:34:34

napi megtekintések: 3

megtekintések száma: 251

Százezreket érő bakelit korongok

 

Hazánk egyik legismertebb és legnépszerűbb rap csapata különleges kiadvánnyal lepte meg rajongóit. 1995. óta rengeteg bakelit lemez látott napvilágot az Állat Kannibáloknak köszönhetően. Ezek a korongok mára 30 ezer forinttól akár 200 ezer forintot is érhetnek a gyűjtők számára. Érdekes, hogy ezek a régi kiadványok, mind úgynevezett maxi-lemezek és csak néhány dal különböző verziói hallhatóak rajtuk.


ANIMAL CANNIBALS DALSZÖVEGEK ITT.





Közel 30 évet kellett várni a rajongóknak


Közel 30 évet kellett várni a szimpatizánsoknak, hogy nagylemez is megjelenjen az Emberevőktől. Ráadásul most nem csak egy, hanem egyből kettő (külön-külön is megvásárolható), az eddigi legnépszerűbb dalokat tartalmazó vinyl került a boltok polcaira. Külön érdekesség, hogy a zenei válogatás a megszokott fekete lemezek helyett 10 különböző féle, csodaszép színben kapható.





Lefólizták az Animal Cannibals szivárvány színű lemezeit


A borító Brunszkó NIKON ONE László alkotása, aki a hazai graffiti mozgalom kiemelkedő alakja, és aki jelenleg képzőművészként Yo úton halad a világraszóló népszerűség irányába.

 

Megjelenés: 2023. augusztus 11-én, a Hip Hop 50. szülinapján!

Készült Lengyelországban, préseléssel, színenként 100-100 példányban, fóliázva.

Utángyártás nem lesz, vagyis garantált a kiadvány exkluzivitása!

 

Íme, a dalok listája

 

BEST OF…1

Takarítónő, Ülünk a vonaton, Yozsefváros, Kanni-bál, Hazafelé az út veszélyes, 1x1, Ezittaz, Mindenki, Csak karácsony, Mindenki azt akarja.

 

BEST OF…2

Péntek, Csillogjon, csörögjön!, Északon, délen… , Faház meg sátor, Régi cucc, Budapest nyáron…, Minden változik, Tarolnak az emszík.

 

Aki pedig személyesen szeretne találkozni a Kannibálokkal, azt várják sok szeretettel szeptember 3-án 10:00-14:00 között a Lemezpiacon, a BME gömbaulájában.




 

Fotók: Animal Cannibals hivatalos



Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i