Újra Edda szól a Gödöllői Királyi kastélyban

megjelenés:
2023-08-10 11:11:37

napi megtekintések: 2

megtekintések száma: 321

Július végén különleges akusztikus átiratban csendültek fel az ország legszívhezszólóbb rockdalai a varázslatos Gödöllői Királyi Kastélyban.


EDDA DALSZÖVEGEK ITT.


A nagy sikerre való tekintettel Pataky Attiláék szeptemberben visszatérnek a tett színhelyére, ám ezúttal a jól megszokott, hangos koncerttel készülnek.

Ráadásul most remélhetőleg az időjárás is kegyes lesz, hiszen míg a nyár-közepi unplugged bulit végül a korlátozott befogadóképességű Lovarda épületébe száműzte az ígért zivatar, addig bízva az indiánnyárban, a szeptember 15-i ráadás koncertet a kastély parkjába, a csillagos ég alá képzelik a szervezők.


Így igazán különleges estének ígérkezik ez a pénteki, a jövőre kereken fél évszázadot ünneplő együttes elmúlt évtizedekben legendássá érett dalaival.


Nem kérdés hát, hogy ez alkalommal is megtelik a Gödöllői Királyi Kastély lenyűgöző parkja, nemcsak rajongókkal - mint ahogy fullházas volt a legutóbbi, 2019-es szabadtéri bulijuk is ezen a helyszínen - hanem szívdolgokkal, érzelmekkel, nosztalgiával, vágyakkal, köszönhetően többek között olyan vitathatatlanul dallamtapadást okozó eposzoknak, mint a Hűtlen, az Éjjel érkezem, vagy akár az Álmodtam egy világot. Persze a romantika mellett azért a vérbeli pörgős, riffekkel tűzdelt ugrálós nóták sem maradhatnak ki a repertoárból, hiszen így lesz teljes a kép, vagyis ami egy hosszú estébe belefér a 49 éves zenekar lenyűgöző életművéből.


A koncert dátuma és helyszíne: 2023. szeptember 15., Gödöllői Királyi Kastély


További információ itt.




 

 Fotó: Gödöllői Király Kastély

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i