Az Alestorm és a Tankcsapda is üzent a TÁBOR Fesztivál közönségének

megjelenés:
2023-08-14 12:00:29

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 256

Alig egy hét van már csak hátra a legnagyobb balatoni rockházibuli startjáig, minden bizonnyal ez az időszak a közönség, a szervezők, és a zenearok számára is az egyik legizgalmasabb. Hogy kicsit elviselhetőbbé tegyük a várakozást, megkérdeztük a TÁBOR Fesztivál két nagyágyúját is, hogy ők mennyire várják az alsóörsi bulit.





Az Alestormból Bodor Máté, a Tankcsapdából Lukács Laci válaszolt a kérdéseinkre


„Mindig kivételes alkalom, ha itthon játszhatom a zenekarral.. Persze furcsa is egyben, egyszerre magyarként, de mégis nemzetközi fellépőként a deszkákon lenni, de ha lehet, ez csak még különlegesebbé teszi a hazai bulikat. Ilyenkor persze próbálok tényleg mindent beleadni a koncertekbe, és ez valószínûleg most sem lesz másképp. Amúgy szerencsére az egész Alestorm csapat megszerette Magyarországot és az itteni bulikat, úgyhogy szerintem készülünk is egy kis meglepetéssel a balatoni mulatságra. Ráadásul úgy tudom, nem rohanunk tovább, maradunk estére, sőt, elvileg már elôtte való nap is ott leszünk a fesztiválon, szóval egészen biztosan partizunk majd egy fergetegeset..” – hangzott Bodor Máté, az Alestorm gitárosának üzenete.





Mit mondott Lukács Laci arra, amikor megkérdeztük, emlékszik-e még a legelső TÁBOR fesztiválos (vagyis annó még Sörolimpiás) fellépésükre?


„Arra legalábbis igen, hogy nagyon jó hangulatú buli volt! De az igazsághoz az is hozzátartozik – hazudnánk, ha az ellenkezőjét állítanánk – hogy időnként egybefolynak a nyári turnék koncertjei.. Viszont ezzel együtt is kifejezetten jó emlékeink vannak a TÁBOROS fellépésekről!” – kezdte Laci, de aztán gyorsan azt is hozzátette, hogy mennyire belevaló bulira készüljön mindenki, aki a táncrendjébe már fel is vette az alsóörsi TCS hangversenyt:


„Miután a Tankcsapda 2024-ben lesz harmincöt éves és jó néhány dolgot szeretnénk majd csinálni jövőre, ezért ez a mostani nyári koncertszezon nem a különlegességekről, sokkalinkább a jó hangulatról és a közönséggel való közös élményekről szól. Így egy igazi, nyári, éneklős-kiabálós, ugrálós-pogózós műsorral készülünk a ’23-as TÁBOR fesztiválra!”


De nem csak a fentiekből félreérthetetlen tény, hogy Lukácsék mennyire szeretnek a Alsóörsön bulizni – szóval reméljük, idén is legalább olyan jól érzik majd magukat koncert után is, mint az alábbi emlék tanusága szerint tették néhány nyárral ezelőtt:

„A koncert előtti-utáni pihenőházunk a kemping területén van. Pár éve az egyik ottani kis büfé-kocsmában, hajnalban láttunk - és hát….hallottunk is..- egy, már nem szomjas vendéglátós billentyűs énekest, akinek az „előadása” komoly és azóta is emlékezetes nyomot hagyott bennünk..” - így a debreceni trió egyik kedvenc emléke egy TÁBOR Fesztes éjszakáról. De nézzük csak, mit tartogat a jövő!


Gyere el Te is Magyarország legnagyobb rockházibulijára, augusztus 23-27. között a Balaton partra!


További infók:


Weboldal

Facebook


Napijegyek és bérletek még kaphatóak elővételben a ROCK1.hu online hálózatában, és a helyszínen is!




 

 Fotók: Tábor Fesztivál

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i