DR BRS, Biga és Varga Viktor újra összeálltak

megjelenés:
2023-08-15 00:50:02

napi megtekintések: 3

megtekintések száma: 346

Több mint négy évet kellett várni, hogy a szupertrió ismét felkavarja a popzene állóvizét a hétszeres platinalemezes, „Koccintós” című közösük óta. A debütáló „Boom Shot!” új alkalmat ad arra, hogy „pezsgő legyen minden pohárban”, hiszen igazi rock & roll életérzést hozott el DR BRS, Heincz Gábor Biga és Varga Viktor!
 

„2019-ben még Biga keresett meg, hogy Viktorral ketten legyünk az előadó. Szinte könyörögni kellett neki, hogy szálljon be ő is a verzéivel, mert éreztük, hogy összeadva így lesz igazi sláger a „Koccintós”. Nem tévedtünk, hiszen mindhármunk karrierjében történelmet írtunk, a fellépéseinkkor tömegekkel együtt koccintunk, igazi szállóige lett a számunkból. Már átlépte a 35 milliós nézettséget a dal, melyet most a „Boom Shot!”-tal ünnepeltünk ünneplünk” – meséli Béres Atka, aki nemrég bődületes mennyiségű, 31 platinalemezt vehetett át az elmúlt öt évben kiadott kollabjai után (mint például a „Hol van az a lány", az „Évszakok”, vagy a „Tűzvarázsló” után)
Az új megakollaboráció, a „Boom Shot!” esetében már nem is volt kérdés, hogy beszáll a Fonogram-díjas dalszerző, ám ezúttal a lágy ukulelét hátrahagyva elektromos gitárt ragadott. Bigára tiniként nagy hatással bírt volt a 60-as évek hangzása, így csak idő kérdése volt, hogy a gyerekkorából ismert tüzes dallamok és a páratlan sikerű „Koccintós” egyvelege mikor születik újjá egy őrületes rock & roll felvételben.
 

Ahogy a bo(o)mbasztikus videóklipből is kiderül, a társaság különc tagja, Varga Viktor is komolyan vette a stílusváltást. A kantáros nadrág és az idilli hangulat lecserélődött a bőrszerkó, a hátranyalt haj és a pajesz szentháromságára. Ráadásul a számhoz illően a sztár egy meglepő dobással ünnepelt: ugyanis egy helikopterből való ugrással zárta le a „Boom Shot!” élő debütálását Bigával közös hajdúszoboszlói fellépésén. 

Gyerünk tekeredj-csavarodj rá Te is, úgy ahogy a klip főszereplői és további hírességei: az electric boogie legendás művelője, Szabó György, zongoraművész-énekesnő, Fehér Lili, a sztáralkotó, Johny K. Palmer, valamint a Dancing with the Stars-ból ismert tehetséges táncosok: Mikes Anna ás Lissák Laura!


Fotók: az előadók hivatalos sajtófotói

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i