Megérkezett a Pandóra Projekt új dala

megjelenés:
2023-08-15 22:18:22

napi megtekintések: 2

megtekintések száma: 195

Feloldódni az esendőségben

 

A nem olyan című dalhoz klip is készült. A videó alapját a tavaszi turné adta, ahol a Pandóra Projekt, azaz Major Dorci, Végh Janka és zenekaruk a Margaret Islandet kísérték több állomáson.


PANDÓRA PROJEKT DALSZÖVEGEK ITT.

 

„A márciusi turnét egy zenekarcsere előzte meg, és ez a dal is ekkor készült el. Ez volt az első, amit az új tagokkal közösen raktunk össze, emiatt is különleges nekünk” – fogalmazott Dorci. „Az egyik próbán született a dalszövegre egy nagyon intenzív gitártéma, és ezt az élményt mi egy nyári zivatarhoz hasonlítottunk: kicsit átrohan rajtunk, szövegében és zeneileg is nagyon intenzív” – tette hozzá.




 

„Tavasszal velünk tartott Fekete Tibike videós is, akit nagyon szeretünk. Ő dokumentálta életünk legelső turnéját ezen az öt állomáson, és ebből állt össze aztán a klip” – mesélte Dorci. A dalszöveg alapját Janka fiatalabb korában írta, és talán mindenki számára ismerős érzéseket örökít meg. Olyan felismerés, amely egyszerre történik bennünk és irányul a környezetünk felé is: sokszor szeretnénk különlegesnek érezni magunkat, és azt gondolni, mi nem olyanok vagyunk, pedig ez nem feltétlenül van így. „Pont ugyanolyan esendőek és emberiek vagyunk mind, de ezzel nincs is semmi baj. A dal ennek a belső frusztrációnak a feloldása szeretne lenni. Ki lehet táncolni, énekelni, kiabálni magunkból minden feszültséget, nekünk is mindig nagyon jólesik ez a koncerteken, és úgy látjuk, az emberek is élvezik” – mondta Dorci.

 

Mivel a turné alatt a közönségtől, a Margaret Islandtől is jó visszajelzések érkeztek a dalra és a zenekar is nagyon szerette játszani, mindenképpen fel akarták venni. A kicsit balkánosabb, folkosabb nem olyan Lee Olivér produceri segítségével nyerte el végleges formáját a stúdióban. 




 

A dalt augusztus 18-án élőben is meghallgathatjuk a Kobuciban, ahol a Pandóra Projekt újra a Margaret Island előtt lép fel. 

 

Esemény itt.

 

 

Fotók: Pandóra Projekt hivatalos

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i