Ezt ne hagyd ki! Menj nyelvtáborba a Kelemen Kabáttal!

megjelenés:
2023-08-18 11:21:16

napi megtekintések: 3

megtekintések száma: 260

Egy igazi nyári dallal lepte meg a rajongókat és a lazulni vágyókat a Kelemen Kabátban, akik nem először idézik fel nyári balatoni emlékeiket. Ezúttal egy nyelvi táborban eltöltött hétről nosztalgiáznak Horváth Boldiék.

A Kelemen Kabátban tíz évvel ezelőtt a Maradjatok gyerekek!-kel robbant be és már abban is a Balatonról és a nyárról énekeltek. A zenekar úgy tűnik kimeríthetetlen inspirációs forrása most újra megihlette a fiúkat. Mint azt mondták, ezúttal egy gyermekkori tábor élményen keresztül nosztalgiáznak azokba az időkbe, amikor még minden nyelv és barátság új volt. A Kelemen Kabátban legújabb nyári dalához most egy könnyed, élő hangszerelést választott.

KELEMEN KABÁTBAN DALSZÖVEGEK ITT.




- Szerencsére nincs sok időnk merengeni a múlton, hiszen ebben az időszakban nagyon sok koncertünk van, de azért amikor megérkezünk Balatonra, sokszor eszünkbe jutnak azok a régi balatoni nyarak, amelyekhez annyi emlék fűz minket és szerintem rajtunk kívül sokakat – mondta Horváth Boldi a dal kapcsán. – Nekem most ez a nyelvtábor ugrott be, és először jókat mosolyogtam magamban, aztán úgy éreztem, ebből születhetne egy laza nyári dal, mert ez másokban is kellemes, nosztalgikus pillanatokat idéz fel.




A zenekar nemrég egyébként a Várkert Bazárban ünnepelte tizedik születésnapját. Az elmúlt évtizedben sok minden történt a zenekarral: a rádiók több slágerüket is folyamatosan játsszák, a hazai fesztiválok állandó résztvevői lettek és két kislemez mellett megjelent négy albumuk, rajtuk olyan slágerekkel, mint például a már említett Maradjatok gyerekek vagy a Nyári dallam.

Fotók: Kelemen Kabátban hivatalos

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i