Emergenza 2011

megjelenés:
2011-10-18 17:42:45

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 929





Az  1992 óta létező fesztivál már igen sok amatőr bandának adott páratlan lehetőséget a hírnév megszerzésére. A rendezvény lényege, hogy amatőr együttesek százainak, szerte a világon biztosítsa a programsorozat azt a bizonyos „nagy esélyt” az ismertség és elismertség kivívására.

A világon 150 ország részvételével zajló versenyen a pályázók profi körülmények között csillogtathatják meg tudásukat és egyedi hangzásukat a zsűri és a „nagyérdemű” előtt.
A verseny már több hónapja folyik világszerte.  A Club 202-ben tartott elődöntőkből 12 zenekar jutott tovább, akikhez a pécsi döntő győztese és a pozsonyi osztrák-cseh-szlovák döntőből érkező két zenekar csatlakozik a 2011. június 25-én A38 hajón tartandó döntőbe.

A versenyen 7 zsűritag pontozza 6 kategóriában majd a fellépőket, akik a Nemzetközi Döntőbe jutásért küzdenek meg egymással. A tét nem kisebb, mint egy Németországban, a Rothenburg ob der Tauberben megrendezett „Taubertal Open Air Fesziválon” történő élő koncert lehetősége, ahol a továbbjutónak majd a világ legjobbjaival kell összemérni tudását a végső győzelemért.


Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i