Hajógyár x A38 x Zene x Látvány x Soerii & Poolek

megjelenés:
2023-08-22 18:58:03

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 300

A legutóbbi Zene x Látványon egy ironikus dalszövegeiről ismert zenekar volt a vendégünk, most viszont tényleg feje tetejére állítjuk a Hajót! Érkezik hazánk talán legbotrányosabb zenekara!


De kik is ők?


A Soerii & Poolek ötlete két zseniális zenész (Takács Zoltán Jappán és Kovács Geri) agyából pattant ki, azonban maga a projekt talán a magyar zene legtrashebb terméke, a lehető legjobb értelemben. 2010-ben jelentkeztek első lemezükkel, és az évtized hazai zenei palettáját egyértelműen végigkísérte a két jóbarát agymenése. Olyan előadókkal dolgoztak együtt, mint Szűcs Krisztián (HS7), Fluor Tomi, Zsolaa vagy éppen Myra Monoka, koncertjeiket pedig garantáltan megjegyezte az, aki járt akár csak egyszer is rajtuk.


Molnár Tomi beszélget velük utánozhatatlan koncertvizuáljaikról, jelmezeikről és díszleteikről, valamint szóba kerülnek majd karakteres videoklipjeik is. Legyetek velünk és emlékezzünk együtt vissza erre a Brutális Nyárra!


Kapunyitás: 19:00

Program: 20:00 - 21:30


Jegyek

Facebook


Az ülőhelyek száma limitált, a helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

Az esemény a Petőfi 200 Emlékév keretében a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával jött létre.


Fotó: Hajógyár hivatalos

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i