Elfogytak a bérletek a SZIN-re

megjelenés:
2023-08-21 13:35:54

napi megtekintések: 2

megtekintések száma: 228

Nem lehet már bérletet kapni a legnagyobb nyárzáró hazai fesztiválra, sőt a pénteki napijegyek is elfogytak a Coca-Cola SZIN-re. Akik azonban már bebiztosították magukat a Tisza-parti fesztiválra, siessenek a szerdai nyitáskor, mert az idén 55 éves szegedi buli meglepetéssel készül az első 555 érkezőnek.

 

Már csak szerdára, csütörtökre és szombatra lehet napijegyet kapni a Szegedi Ifjúsági Napok idei nyárzáró fesztiváljára, ami szerdán, azaz augusztus 23-án délelőtt 10 órakor nyit és tart vasárnap hajnalig.




 

„Már az elővételes bérletek fogyásán éreztük, hogy idén minden korábbinál nagyobb érdeklődésre számíthatunk” – mondta Kolonics Erika, a Coca-Cola SZIN főszervezője. „Ezért a fesztivál tervezésekor eleve egy nagyobb vendégtérrel számoltunk. Azonban így is, már napokkal a fesztivál előtt le kellett állítanunk az elővételes bérletek kiadását, hogy még a napijegyesek is kényelmesen elférjenek” – tette hozzá a főszervező.

 

Két nappal a SZIN előtt pedig a péntekre szánt napijegyek is elfogytak. Ekkor érkezik majd például Azahriah, Majka vagy a nemzetközi sorból Timmy Trumpet. 

 

A hazai fesztiválpaletta legnagyobb hagyományokkal rendelkező bulisorozata, a Szegedi Ifjúsági Napok idén ünnepli 55. születésnapját, ez alkalommal egy egyedi early bird meglepetést is tartogat, már a 2024-es fesztiválra. „A szerdai nyitáskor érkező első 555 látogatónkat szeretnénk 1-1 „SZIN Fan Vagyok” kuponnal megajándékozni, amit extra kedvezménnyel lehet majd a 2024-es SZIN bérletre beváltani” – mondta a Kolonics Erika.





Fotók: SZIN

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i