Animációs klipet kapott Dzsúdló új dala

megjelenés:
2023-08-22 14:16:36

napi megtekintések: 3

megtekintések száma: 323

A rajongók még fel sem ocsúdtak a Sziget-nagyszínpados koncert eufóriájából, máris megérkezett a harmadik kislemez Dzsúdló közelgő nagylemezéről. A Rosszlány és a Függő közös klipje után (amely egymillió megtekintésnél jár YouTube-on) a Keringő című dalhoz készült animációs kisfilm.


DZSÚDLÓ DALSZÖVEGEK ITT.

 

A poszt-apokaliptikus világban játszódó videót a Sparhelt Animation készítette. „Nagyon rég akartam egy animációs videoklipet teljes saját világgal, karakterekkel – mondja Dzsúdló. – Miután megírtam a Keringőt, elkezdtem keresgélni, végül a turnémenedzseremen, Megyeri Mártonon keresztül ismertem meg Szakály Réka munkáit.” Az illusztrátor pont ráért, a közös munka pedig annyira gördülékenyen ment, hogy Réka képi világa végigkíséri majd vizuálisan az új albumot is. Ennek első felvonása a most megjelent klip.

 



 

Dzsúdló azt mondja, néhány kapaszkodót adott meg az alkotónak, aki a szövegből kiindulva egy jellegzetes atmoszférájú posztapokaliptikus világot varázsolt. „Mondtam neki, hogy a Keringő kapcsán valamiféle cringe amerikai tinidráma hangulatiságát tudom elképzelni, amiben van a végén valami csavar. 




Szerettem volna egy fura sztorit, aminek valami vagy valaki eltűnik a végén, de rábíztam, milyen irányba vigye a dalszöveg alapján. Annyit kértem, hogy azokat a motívumokat, amelyek a Kincugi nagylemez anyagaiban eddig feltűntek, valamilyen módon jelenítse meg.”

Az ominózus bukósisak, illetve a Lancia látható volt az eddigi klipekben és fotókon, de az előadó sejtetése alapján a szeptember közepén érkező nagylemez további vizuáljaiban további szerepük lesz – és majd az is kiderül, pontosan mit jelentenek ezek a szimbólumok a Dzsúdló-univerzumban.





Fotók: Dzsúdló hivatalos

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i