Ismét közös lemezt adott ki Azahriah és DESH: itt a tripq

megjelenés:
2023-08-27 12:12:05

napi megtekintések: 2

megtekintések száma: 400

Bevált csapaton ne változtass, tartja a mondás, és jelenleg nincs csapat a magyar könnyűzenében, amely jobban bevált volna, mint Azahriah és DESH párosa: 2022-ben a magyar streamelők kettejük közös dalát, a Pullupot hallgatták meg a legtöbbször az NMHH hivatalos statisztikái alapján – mintegy 6,5 milliószor. És ez csak egy a duó számos rekordja közül.


AZAHRIAH DALSZÖVEGEK ITT.




 

Az alkotópáros most újra egyesítette erőit: az ötszámos tripq EP hozza a szokásos Azi X Deshi-flow-t. „Mind az öt szám a Memento elkészülte után íródott, június végén álltam neki az alapok kidolgozásának – mondja Azahriah. Bár a páros eddigi szövegeinek jelentős része a felhőtlen szórakozásról szól, alkotóként kifejezetten tudatosak, ezt sugallja Azahriah kommentárja: „Az év elején összeírt terveink között szerepelt egy Azahriah x DESH–kislemez, amiről így, hogy elkészült, úgy érzem, hogy még menőbb lett, mint amire számítottam.”


DESH DALSZÖVEGEK ITT.

 

A tripq zeneileg jóval kísérletezőbb, szélesebb spektrumon mozog, szövegvilágát tekintve pedig komolyabb, mint az A ló túloldalán – ami a közönségsikeren túl kiváló szakmai kritikákat is kapott. Az EP-t záró Béke című dalhoz egyébként valóságos nehéztüzérség sorakozik fel: feltűnik benne Young Fly, KRSA, azaz Lord Panamo (PASO), illetve Copy Con is.




 

Fotók: Azahriah és Desh hivatalos

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i