Hajógyár x A38 x Zene x Szöveg x Fatal Error

megjelenés:
2023-08-31 03:52:12

napi megtekintések: 2

megtekintések száma: 242

Kemény Zsófi a szeptemberi Zene x Szöveg estünkön egy olyan zenekart fog fogadni, akik 2019-ben váltak országosan ismertté A Dalban való szereplésükkel, azonban ekkor már 7 éve járták az országot. Az őszbe velük hozzuk el nektek először a Művirágok karneválját!


De hogy kik is ők?

Hát a Fatal Error zenekar! A banda 2011-es fennállása óta maga mögött tudhat 4 nagylemezt, és számtalan fellépést az ország minden pontján. Legfőképpen saját számaikat játsszák, de feldolgoztak már többek között LGT dalt is. Szóval gyertek Halandók, lépjetek ki a Kisszobából a Nagyvilágba, aztán pedig lépjetek be az A38 gyomrába, ahol Kemény Zsófi beszélget majd a srácokkal zene- és szövegírási metódusaikról.


A nemrég duplalemezt megjelentető zenekar az est végén teljes felállásban érkezik hozzánk, hogy megmutassa gyakorlatban is a közönségnek azt, amiről előtte elméletben beszélgetünk. Garantáljuk, hogy nem lesz végzetes hiba, ha eljössz!

Tarts velünk!


Kapunyitás: 19:00


Program: 20:00 - 21:30


Jegyek


Az ülőhelyek száma limitált, a helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

Az esemény a Petőfi 200 Emlékév keretében a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával jött létre.


Fotó: Hajógyár

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i