Elindult a jelentkezés a The Great Escape fesztiválra

megjelenés:
2023-09-06 15:14:18

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 267

Elindult az előadói regisztráció a 2024-es The Great Escape showcase fesztiválra.


A WMMusicDistribution idén saját költségen szervezett egy zenész delegációt az egyik legrangosabb európai zenei konferencia- és showcase fesztiválra, a The Great Escape-re. A csapat olyan előadókból állt, akik számára releváns lehet ilyen jellegű nemzetközi tapasztalatokat gyűjteni: Giorgio (Carson Coma), Co Lee, Lil Frakk, Perrin, kristoaf, Mehringer, BÖBE és OIEE. Ha esetleg kedvet kaptál az úti beszámolók alapján és szívesen lennél a showcase fesztivál egyik jövő évi fellépője, jelentkezz IDE kattintva!

 

A regisztráció 2024. február 16-án zárul, de mivel minden évben rengeteg jelentkezés érkezik be, azt javasoljuk, hogy minél hamarabb töltsd ki a formot.


További infók a fesztiválról itt.





A McDonald's Budapest Open Mic Hiphop Tehetségkutató keretében a WMMD szakmai támogatásával 8 héten keresztül zenei workshopokon vehetnek részt az érdeklődők a Viadukt Teraszon. Szeptember 10-én a zenei producerek munkájáról lesz szó.

 

Második workshopunk témája a zenei producerek és a beat making process. Mit csinál egy producer, miből dolgozik és miből inspirálódik? Mitől lesz felkapott egy zenei alap? A hazai piac hogyan követi a nemzetközit? Mi a fontosabb, a szöveg, a beat vagy az előadó személyisége/stílusa, és szétválasztható-e mindez? Ilyen és ehhez hasonló kérdéseket boncolgat szeptember 10-én, vasárnap 17 órától a Viadukt Teraszon Beatrick, DZSINDZSER és King BJ.


További infók a zenei workshopokról itt.





Fotók: The Great Escape, WMMD

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i