Molnár Tamás feat. Pajor Tamás: Világot cserélek

megjelenés:
2023-09-12 03:29:04

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 223


Drámai klip kíséretében érkezett meg Molnár Tamás és Pajor Tamás közös dala, a Világot cserélek. Középpontjában a háború mint korunk rémséges létélménye áll.


MOLNÁR TAMÁS DALSZÖVEGEK ITT.


PAJOR TAMÁS DALSZÖVEGEK ITT.

 

A dal Pajor Tamás tollából indult, majd Molnár Tamás refrénjeivel nyerte el végleges formáját. „A képi anyag tele van utalásokkal, disztópikus világot fest. Generációk találkozása ez, ami a kölcsönös tiszteleten túl azt sugallja, hogy a szomszédunkban zajló háború szörnyűségeiről kortól függetlenül azonosan vélekedünk” – fogalmazott Molnár Tamás.

 

A kliphez a kőbányai pincerendszerben forgattak, majd Pajor Tamás Ukrajnában, a fronthoz közeli helyszíneken rögzített felvételeivel egészítették ki a videót. „Jó háború nincs. De a legrosszabb, amikor tébolyult, ördögien megszállott zsarnokok indítanak harcot, amelynek aztán ártatlan civilek, idősek, nők, gyermekek lesznek az áldozatai. Ez zajlik most a szemünk előtt. Ha mi nem is tehetünk túl sokat, nem unhatunk bele, hogy újra és újra kimondjuk: ezt nem!” – mondta Pajor Tamás.


Fotó: Molnár Tamás és Pajor Tamás hivatalos

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i