Látványos kisfilmmel érkezik a régió friss pop csillaga

megjelenés:
2023-09-13 19:28:24

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 263

Karin Ann egy folkosabb dallal jelentkezik

 

A szlovák popsztár, Karin Ann, néhány hónap után, egy folkosabb pop dallal tér vissza, amelyet egy hat perces, látványos kisfilmmel fűszerezett, ezzel bizonyítva, hogy idén is érdemes lesz rá odafigyelni. A fiatal énekesnő rövid idő alatt ért el számos nemzetközi sikert, díjakat nyer, turnézik, a legnagyobb médiumok nyilatkoznak róla elismerően. 



   


 

Karin Ann még mindig nagyon fiatal, de egyedi popzenéjével máris számtalan globális sikert tudhat magáénak az elmúlt két évben. Klipjeit több millióan nézték meg eddig, és olyan témákkal foglalkozott, mint a mentális egészség, a nemi esélyegyenlőség, de feszegetett párkapcsolati kérdéseket is. Eddig olyan komoly médiumok figyeltek fel rá és beszéltek róla elismerően, mint a The New York Times, a BBC Radio 1, a Forbes, a Vogue, az Elle, vagy az MTV, tavaly nyáron pedig nagyszabású turnéban vett részt, hiszen több városban is ő nyitott az Imagine Dragons, Yungblud, valamint a My Chemical Romance előtt is. 




 

Karin a zenei sikerei mellett az elmúlt időszakban a Kelet-Európai Z-generáció és a LGBTQ közösség egyik idolja lett, aki mindig kiáll a kisebbségi jogokért. 2021-ben például a prágai Amnesty International szervezetet támogatta a bevételeinek komoly részével. Jack Saunders, a BBC neves műsorvezetője pedig kiemelte, hogy érdemes odafigyelni, hiszen egy igazi rocksztár van születőben. Néhány hónapja bekerült a Spotify Glow és a Spotify Equal programjaiba is, ezzel egyidőben a Times Square óriás kivetítőjére.


 

Karin Ann friss szerzeménye egy érzelmes, folkos pop dal, a hozzátartozó videóklip az első része egy kisfilmnek, amelyet az amerikai rendező duó, a TUSK (CamilaCabello, Alessia Cara, Tate McRae) készített.  A videó ugyan Prágában forgott, de egy 50-es évekbeli hollywoodi romantikus filmet idéz meg, ahol Karin kémként szerepel, amelynek második része a következő dallal jelenik meg.





 

„A dal szövege számomra már-már vallásos elemekkel bír. Azt szerettem volna, hogy a refrén úgy hangozzék mintha egy kórus énekelné. A ’a stranger with my face’, arról szól, amikor komolyabb érzelmeket táplálunk valaki más iránt, és picit igyekszünk rá hasonlítani, kedvébe járni, ezáltal magunkat háttérbe szórítjuk”  - mondta a szlovák énekesnő, aki ezúttal a korábbi American Idol zsűrivel, Randy Jacksonnal dolgozott együtt. Karin Ann körül rengeteg dolog történik: előző klipje két díjat is elhozott a Los Angeles Film Awardson, szeptemberben csatlakozik Paris Paloma EU turnéjához, ezzel párhuzamosan a következő nagylemezén dolgozik.

 

 

Fotók: Karin Ann

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i