Horváth Boldi: "Ezzel az érzéssel mindenki tud azonosulni"

megjelenés:
2023-09-23 08:42:51

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 264

Horváth Boldi: „Ez a dal egy olyan érzésről szól, amit szerintem nagyon sokan átéltek”

 

A szív az nem eladó - Itt a Kelemen Kabátban új klipje és dala!

 

A KELEMEN KABÁTBAN DALSZÖVEGEI ITT. 


A Kelemen Kabátban legújabb klipje mindenkinek szól, aki már volt valaha szerelmes, akinek volt hosszabb kapcsolata és aki érezte már úgy, hogy nem ezt akarta.

 

A zenekar legújabb, A szív az nem eladó című dalához készült klip főszereplői nem a Kelemen Kabátban tagjai, hanem két fiatal színész, Kováts Vera és Juhász Levente. Ennek talán azért is van jelentősége, mert az énekes Horváth Boldi nem magáról, hanem mindenkiről írta ezt a dalt. A két színész közt lezajló jelenetet ugyanis minden bizonnyal a legtöbben már átélték.




 

- Úgy érzem ez a dal olyan, amivel szinte mindenki tud azonosulni. Ez most nem rólam szól vagy egy barátomról, hanem egy olyan érzésről, amit szerintem nagyon sokan átéltek. 


Amikor egy kapcsolatban elindulnak a hétköznapok, leszáll a rózsaszín köd és rájövünk, hogy nem ezt akartuk. Hiába dönti el mindenki az elején, hogy mindent megtesz a boldogságért, a kapcsolatért. Sokszor ennek ellenére gyűlnek a sérelmek és végül olyanon vitatkoznak párok, hogy ki viszi le a szemetet.


A jó hír, amit ezzel a dallal sugallni szerettünk volna, hogy mindig van választásunk, maradhatunk valakivel csak hogy ne legyünk egyedül, de elsősorban az, hogy saját magunk és saját boldogságunk mellett döntsünk, bármi is legyen az – mondta Boldi. 

 

A Kelemen Kabátban egyébként sűrű nyarat tudhat maga mögött, számos koncerttel és fellépéssel és ahogy azt megszoktuk tőlük, az ősz sem telik majd eseménytelenül. A koncertek mellett hamarosan újabb dallal is meglepik majd a rajongókat. 

 


 

 Fotók: Kelemen Kabátban

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i