Új dallal jelentkezett Alee

megjelenés:
2023-09-23 09:42:41

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 307


 

„Tudom, hogy bárhogyan csinálom, nektek én nem leszek hiteles” – hallható az új dalban, melyhez erőteljes klip is készült.

 

Leplezetlen őszinteség és indulat

 

Balázs Alex, azaz Alee az X-Faktor tizedik évadának győztese volt, azóta is számos saját dalt adott ki. Zenéiben gyakran reagál az őt körülvevő történésekre, személyes hullámvölgyeire, problémáira is. 


Már a két hónappal ezelőtti Délután fél 6-ban is őszintén vallott saját démonjaival való küzdelmeiről, és a mostani megjelenés is hasonlóan szókimondó lett, Alee pedig bizonyos tekintetben visszatér vele a gyökereihez.



 

A Dzsindzser és Závodi Marcel közreműködésével készült dal szövegében afféle hitvallást fogalmaz meg a fiatal előadó: soha nem áll be a sorba, és már megtanulta, hogy bármit csinál, mindenképpen a közönség céltáblája lesz. Az őt érő rosszindulatú visszajelzések tükrében jellemzi saját magát, a róla többekben kialakult képet fogalmazza meg a sorokban, valamint azt, hogy hiába várják tőle, hogy meg akarjon felelni, előadóként ezt elutasítja, és mindig önazonos marad.

 

A produceri és zeneszerzői munka mellett a dalhoz készült klipet is Závodi Marcel jegyzi.





Fotók: Alee

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i